Цикли на живота


Всяка година на 1 януари започваме нов нумерологичен цикъл, който продължава до 31 декември и ни дава насока за следващите дванадесет месеца. Как да разберем в кой цикъл се намираме през 2011? Достатъчно е да съберем числата на нашия ден и месец на раждане и да добавим числата на настоящата година. Ако сме родени на 15 декември, сметките за 2011 ще изглеждат така, 1+5+1+2+2+0+1+1=13, събираме, докато не получим една цифра => 1+3=4 Резултатът е, роденият на 15 декември през 2011 се намира в цикъл 4.

[кликни върху всяка цифра, за да научиш повече]





















Facebook Comments

14 коментарa :

Анонимен каза...

много ми е интересно да прочета "2", но виждам само жабки в ледчета:( Домейнът ви е нерегистриран:(((

Анонимен каза...

Анонимен каза...

http://www.jenite.net/2011/04/cikul-2.html

Nathalie каза...

http://www.jenite.net/2011/04/cikul-2.html

Lil Fairy каза...

до колкото знам тези цикли не започват ли всяка година от рожденият ни ден а не от 1 янурари?!.. :?

Nathalie каза...

от 1 януари до 31 декември, за това смятаме с рождената си дата + годината.

Dimana каза...

Страхотно!!! Имам чувството, че ми се е паднала най-хубавата цифра ;))

Анонимен каза...

Привет!
Както написах и под другия пост - Само едно уточнение - цикълът не е от 1ви януари до 31ви декември, а от рожден ден до рожден ден. Например: човек роден на 10ти февруари - до рождения си ден 2011 е бил в цикъл 6 (1+0+2+2+0+1+0), а вече след рождения си ден е в цикъл 7 (1+0+2+2+0+1+1).

Buba-Mara каза...

И каква е логиката да е от рожден ден до рожден ден? А който е роден на 31 декември? Все се движи цяла година след всички останали? Тогава защо се изчислява за 2011 година, като се застъпва и следващата,а?

Анонимен каза...

Логиката е, че човек не навършва определена възраст на 1ви януари, а на рождения си ден. На която и дата да си роден - правилото е все едно и също. Какво значи - да се движиш след всички останали? Това да не е съзтезание?! :-)) Не, разбира се! Това са чисто и просто циклите на живота ти :-))

Петър каза...

Интересна статия за живота!

Анонимен каза...

Принудена съм да пиша "анонимен", но не това е най-важното, защото публикуваните цикли съдържат чудесни анализи. Полезни и интересни са, много благодарности!Чудесни сте!

Анонимен каза...

Къде е петицата?

Анонимен каза...

Добър ден и за много години! Нещо ЕДИНИЦАТА липсва?

Публикуване на коментар