Един човек никога не трябва да се срамува
Да си признае, че е бил на погрешната страна,
Което обаче не означава, че днес е по-мъдър
Отколкото е бил вчера.

Alexander Pope

Добре дошъл във вълнуващия и непредсказуем годишен цикъл 5. Неговата енергия е на промяната, свободата, разнообразието, избора, внезапното и неочакваното, необичайното и физическото. Тази година ще бъде истинско преживяване за теб, ново преживяване.

Сега ти стоиш на половината от пълен девет годишен цикъл от твоя живот. Първите четири години са зад теб. Последните четири предстоят. Обстоятелствата от тази година ще ти дадат възможност да разбереш разликата между 'стария' ти, 'настоящия' ти и 'потенциалния' ти. Очаквай значителна промяна в живота ти или поредица от по-малки промени, които ще те доведат до изцяло нов начин на живот.

Годишен цикъл 5 дава възможностите да обърнеш живота си на обратно като се отправиш в посока, изцяло различна от всяка, в която си пътувал преди. Пълната промяна на отношението е най-добрият начин да подходиш към това пътуване. Миналогодишният цикъл 4 те ограничаваше във времето и възможностите. През тази година трябва да се концентрираш върху това да бъдеш неограничен и свободен.

През цялата година възможностите ще са навсякъде около теб, но трябва да можеш да ги разпознаеш, когато се появяват. Това ще изисква открит и предприемчив ум. Научи се да подбираш и избираш внимателно между различните възможности. Възползвай се само от онези, които имат връзка с истинските ти желания, а не просто с временните ти прищевки. Ако се опитащ да се възползващ от всяка възможност, която ти се предоставя през тази година, объркването от такова разнообразие ще ограничи способността ти да се концентрираш. Това може да попречи на успеха във всяка област.

Ако цикличните ти енергии могат да се разгледат като пътища или магистрали, път 5 би бил най-широкия и най-натоварения. Тук всички участници в движението се опитват да сменят посоката. Без основна цел или чувство за посока могат да станат катастрофи и хората да се намерят на места, на които не искат да бъдат. Когато започваш винаги следвай неотклонната амбиция и определеното чувство за посока. Но бъди и гъвкав. Дори и най-добре построените планове могат да се променят или да бъдат променени без каквито и да било предупредителни знаци. Помни, 5 е числото на внезапното и неочакваното.

Сега правиш пътуване на високи обороти, което е изпълнено с вълнение, възможности и действие. То е приключение навътре в живота. То е време да се открие това, което в действителност те очаква навън, чрез преживяването на неща, които не си преживявал досега. Тази година е много възможно да бъде изпълнена с нови хора, нови места и нови възможности.

Може да ти падне наготово една възможност или може да се намериш лутащ се напред – назад, във всички посоки, докато обмисляш дали определена промяна на посоката е това, което искаш или не. Трябва да се вземе решение и за това може да се изисква смелост. Изборите, които правиш, трябва да са основани на твоето усещане за ситуацията, заедно със осъзнато разбиране за вероятния изход от твоя избор.

Това не означава, че трябва да преценяваш нещо, преди да си го преживял. Това означава, че ти трябва да осъзнаваш как една промяна може да даде началото на верижна реакция от много промени.

Важното е да знаеш какво чувстваш във всеки един момент. Отхвърлените чувства остават затворени в теб и ти отнемат от свободата. През тази година ти ще се освобождаваш от цялата тази неизразена емоция, която твърде дълго ти е задържала.

Светът се отваря пред теб сега. Той те кани да опиташ всичко в живота. Да, това, което ти се предлага тази година е опита сам по себе си. За да го получиш, трябва да бъдат направени някои грешки. Помни, все пак, че една грешка става опит, когато урокът от нея е научен и тя не се повтаря.

Сега трябва да осъзнаеш твоите грешки и да им позволиш да се преобразуват в опит. Alexander Graham Bell, например, изобретил телефона случайно. Всъщност той се опитвал да изобрети слухов апарат. Една от най-големите грешки, които можеш да направиш през тази година е да се откажеш от нещо, което силно желаеш, преди да си си дал възможността да го преживееш като свободен човек. Не винаги трябва да губиш това, което имаш, за да получиш това, което искаш. Вината е тази, която предрешена като страх, те кара да се чувстваш по този начин.

Отпусни се и независимо от твоето външно състояние, почувствай свободата, която съществува в теб. Това могъщо чувство ще ти помогне да промениш външните обстоятелства. Вибрацията 5 е прецизно настроена към твоите собствени очаквания и желания. Тя също така е и основната енергия, намесена в секса и възпроизводството. Забременяването най-често става, когато действа енергия 5. Какво ще заченеш през тази година? Дете? Идея? План? Какво очакваш?

Не отблъсквай промените, които носи годината 5. Без промяна изпадаме в стагнация. Някои промени ще настъпят внезапно и неочаквано, докато на други ще даде началото твоето собствено усилие. Очаквай неочакваното. Бъди готов за всичко. Концентрирай се върху това, да се чувстваш свободен и щастлив. Разбери, че се намираш там, където си, за да извлечеш полза от преживяното.

По всяко време се съобразявай с абсолютната реалност на живота си. Върху тази реалност трябва да основеш изборите, които правиш и да направиш подходящите промени. Преценявай аспектите, които мислиш, че те задържат. Повечето от тях ще се окаже, че са твоите собствени ограничаващи вярвания и модели на мислене, които те задържат на едно място, защото не приемаш, че съществуват алтернативи.

Когато постигнеш свободата на мисълта и емоциите ще разбереш, че другите хора изобщо не те задържат. Ситуациите, които мислиш, че са извън твоя контрол, не ти пречат да се движиш напред. Истината е, че ти причиняваш твоята собствена стагнация като не променяш това, което се нуждае от промяна в теб.

Освободи се от старата рутина и направи нещо различно. Търси тези нови посоки. Не разпилявай вниманието си и не се занимавай с много неща наведнъж, скачайки от едно нещо на друго, без в действителност да постигаш нещо. Концентрирай се върху това, което искаш. Твоето любопитство ще те доведе или до по-големи възможности или до разочарование.

5 е много сексуална и физическа енергия и тези области от живота ти ще бъдат в голяма степен център на внимание през тази година. Въпреки това не падай в капана на прекаляването с физическите аспекти от живота, които включват храна, алкохол, наркотици, секс, хазарт, поемането на глупави рискове и екстравагантност. Такова поведение изглежда като свобода, но всъщност е определен вид пристрастеност. Крайностите може да доведат до неочаквани обрати, които ще попречат на твоя прогрес. Това би било както тъжно, така и ненужно през тази година.

Обърни специално внимание на тялото си. Грижи се за него. Уважавай го. Засилвай го. Осъзнавай все повече физическите си сетива и възможности. Използвай сетивата си съзидателно. Давай си адекватна почивка и отдих. Обичай тялото си и поддържай физическия си тонус. Усещай сексуалната същност на годишен цикъл 5.

Виждай нещата такива, каквито са наистина. Приемай, че действителността на един човек не е същата като тази на друг. Честността е от съществено значение, защото свободата не може да вирее спокойно извън действителността. Започни с това, да бъдеш честен към себе си и ще разбереш, че честността няма нищо общо със законите, правилата и наредбите. Тя има общо с прямостта, истината и само-приемането. Надхитряването и манипулацията е вероятно да имат обратен резултат за теб. Опитвай се да бъдеш истински през цялото време.

Това е година за постижения, забава, пътуване, разширяване и съпоставяне. Хоризонтът ти сега е много по-широк, така че стой настрана от скучни и обикновени рутини, вярвания и отношения.

5 разполага с всички елементи за това да бъде в 'платното за бързо движение'. Ако тръгнеш уверено, с определена цел наум, ще можеш да се отпуснеш и да се наслаждаваш на епизоди, пълни с действие. Ще чувстваш любов, мир, бодрост и самоувереност вместо страх, смут, загуба и изтощение. Вдигни погледа си нагоре и се наслаждавай на тази година на промяна, разнообразие, възможности и, над всичко друго, свобода.

Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар