на-пожелаване по новолуние.


от началото на годината (2010) правя нещо специално по новолуние. пожелавам си. всичко започна покрай женските сбирки на Наистина жена. събирахме се, за да си напожелаем всичко онова дето ни е на сърце. a в това начинание ни водеше книгата на Жан Спилър, Астрология на Новата Луна. учебника ни по пожелаване. говорейки, четейки, в процеса се раждаше истината и всяка една от нас откриваше съкровените си желания, и най-добрия за нея начин да ги формулира. и тъй като днес (11 юли) в 22:40 ще настъпи новолунието над нашата страна, реших да разкажа за пожеланията по новолуние.

новолунието или новата Луна е, когато Луната остава невидима за нас земните обитатели. когато се ражда отново. а с нея и ние имаме шанс да започнем отначало. да се свържем със светлината вътре в нас. да помогнем на съдбата си, като я уведомим по подходящ начин и в подходящо време за това, което желаем да ни се случи...

когато настъпи новолунието, имаме приблизително 8 часа време да напишем желанията си. това е най-мощният период за пожелаване. не че по-късно не можем. или по всяко друго време. прекаленото дефиниране не е на много добре.

и така. започваме. тишина. тишина. тя ни е нужна, за да се свържем със сърцето. да игнорираме какво казва ума, който често бива зависим от обстоятелствата. а сърцето, защото то не греши. когато се почувстваме готови, изпълнени с вяра кои са желанията ни, отваряме очи. и ги записваме. записваме ги на лист хартия. под формата на прости изречения. колкото по-точни, толкоз по-добре. и не повече от 10 желания. и не пожелаваме за другите. защото това е намеса, където не ни е работа. остава да сгънем листчето и да поблагодарим на Вселената за сбъдването на желанията ни.

когато аз приключа с изписването на желанията си. надрасквам датата върху листчето. и го прибирам старателно в една дървена кутия. и забравям за него. това е основно магическо правило. първо, силно пожелаваш нещо, а после забравяш за него. пише го по дебелите книги. желанията се сбъдват, когато не си нонстоп фокусиран върху тях, и позволиш на Вселената да ги изпълни по най-добрия за теб начин. разбира се, има и втори начин, който работи. когато толкоз много си се надявал, че вече си се отчаял. вдигнеш ли ръце от желанието, и то идва.

и тъй като това е много индивидуален процес. всеки си прави сам открития в него. за себе си, разбрах, че колкото по-лесно ми се вижда едно желание за изпълнение, толкоз по-бързо идва. понякога дори светкавично бързо. открих, че няма нужда да повтарям едни и същи желания при всяко новолуние. защото всеки път допълвам и допълвам към тях, и съвсем естествено те се бавят във времето. открих и колко е ценно да формулирам правилно желанията си, да са насочени към мен, и само към мен. а когато много, много искам да помогна и на другите, .. да напиша: искам да бъда канал за изцелението, за осъзнаването, за намирането .. на еди-си-кой. и пак всичко да опира до мен.

а от Roshavka (приятелка моя) се сдобих и с още едно откритие. щом едно желание пристигне в живота ми, да напиша благодарствено писмо и да го пъхна в дървената кутия. открих, че написаното благодаря носи много повече сила в себе си. и изпълва сърцето ми по необикновен начин.

и за край ще добавя само това : Вселената иска да сме щастливи.


желания от книгата Астрология на Новата Луна:
*искам да постигна пълно изцеление...
*искам да мога да казвам Не, когато това е в мой интерес..
*искам да разбирам и приемам другите без да ги осъждам...
*искам да вярвам, че всичко, което ми се случва е за добро...
*искам да оставя с лекота тревогите в ръцете на Вселената...
*искам да ми е лесно да бъда откровена с другите...
*искам да мога лесно да устоявам себе си по най-добрия начин...
*искам да виждам живота по начин, който ми носи радост...
*искам да разпозная възможностите, когато те се появят...
*искам да изчезнат всички мои страхове...
*искам да се изпълня с нетърпение за изследването на всеки нов ден..
*искам да се радвам по вълнуващ начин на всеки мой ден...
*искам да се справям с отлагането и да водя себе си към успеха...
*искам да се изпълня с увереност, постигайки успешно целите си...

кога е следващото новолуние?
Лунен календар 2011
Лунен календар 2012
Лунен календар 2013
Лунен календар 2014

продължението на историята:
на-пожелаване по новолуние (ъпдейт)
краят на един ритуал


Facebook Comments

22 коментарa :

Анонимен каза...

Много хубава статия, благодаря ти Натали!

Анонимен каза...

Tova e chudesno!!! Radvam se, che ima site, koito spodelia tezi misli za hora kato men, koito gi uprajniavat sami v tishinata i po niakoga..tova e malko samotno!. No taka znam, che ima i drugi viarvashti v napisanoto v "The Secret", makar nikoga da ne go spomenavat:-) Blagodaria ot surtse za izobilieto ot polojitelna energia!!!

Ananda каза...

Благодаря за подкрепата :)))Любими сте ми!!!

Georgina каза...

много ти благодаря, слънце...че ме учиш на толкова полезни неща...

Такова каза...

Колкото повече откриваме пътища да ставаме по-добри, толкова по-добре за нас и околните. Самият стремеж към хуманни желания, и на този ден, е за сполука. Научих нещо ново. Благодаря Ви.

Анонимен каза...

Blagodaria Vi mnogo...

Кремена каза...

Интересно!

Анонимен каза...

и аз съм забелязала, че трябва да "вдигнеш ръце" от желанието или да го забравиш, за да се изпълни :)
много ми харесва как обясняваш пожелаването стъпка по стъпка
и идеята с кутията ми допадна, но понеже напоследък съм на вълна разчистване и изваждам от дълбините на разни шкафове и гардероби какви ли не неща, трупани през годините и запазвани кой-знае-защо, та се зачудих: тази кутия с желания поизпразваш ли я от време на време, има ли ритуали свързани с това?

Nathalie каза...

да си призная, още не съм мислила за изпразването на кутията, защото все още не е пълна .. но когато дойде този момент, просто ще запаля свещ и едно по едно ще изгоря листчета .. огънят си има и той своята магическа сила .. :)

Анонимен каза...

А може ли да поискаш за някой друг, а не за себе си?

Nathalie каза...

не се препоръчва. това е намеса в живота и делата на другите. обаче не пречи да споделиш, и всеки сам да си пожелае каквото му е на сърце.

Анонимен каза...

A zashto prosto ne se vgledate v sebe si i ne se potrudite jelaniata vi da stanat realnost!

Nathalie каза...

а кой каза, че не се трудим :D

LaJolla каза...

Wishpin! и да повярваме, че се случва! ;)
Благодаря за напомнянето, Натали!

Анна Божинова каза...

Добре замислено!!Само не съм съгласна,че желанията трябва да се заклучват в кутия и да се забравят,за да се сбъднат.напротив!!!МИСЛИТЕ НИ,НАЙ-СИЛНИТЕ НИ МИСЛИ,СЕ ПРЕВРЪЩАТ В РЕАЛНОСТ!.Така че,колкото повече мислим и желаем нещо,толкова по-вероятно е да се сбъдне то.
Желая на всички ви Лубов и Здраве!!!

Анонимен каза...

Едно желание вече се сбъдна :) Благодаря от сърце!

Анонимен каза...

Благодаря за полезната информация ,вярвам в това,че когато наистина искаш нещо от сърце то се сбъдва !

Анонимен каза...

Чудесно е човек да вярва и в себе си и в чудеса! Благодаря за надеждата! Стана ми много топло и уютно на душата. Отивам да си купя дървена кутия :)

Анонимен каза...

Благодаря, много хубави и чисти думи! Имам малко време да изчестя една стара дървена кутия, ще опитам тази вечер!

Анонимен каза...

А може ли да напишите и дните и часовете за 2011 год

Анонимен каза...

А аз знам че листчето с желанията трябва да се носи винаги с нас и близо до нас.

Анонимен каза...

мразя думата -искам ! за това аз ще я превърна в ,,пожелавам си" или ,,желая" по-звучно ми е и някак си звучи като молба ,а не като заповед!но това си е мое желание:) Благодаря за хубавата идея .Единственото, което обаче нямам е дървената кутия!Затова ще изгоря желанието си и ще оставя да отлети дима от изгорялата хартия към Вселенатаза да започне да работи по моите желания !:) успех на всички :)

Публикуване на коментар