честит рожден ден, мое у дома


кой ден сме днес, изскочи из невиделица и ме стресна. за съвсем малко и щях да забравя. забързана в ежедневието. колко често чуваш другите (и себе си) да извиняват действие и бездействие така. и все пак. хванах се навреме, в крачка. спомних си важното. че блога, който създадох 'уж на шега' има рожден ден на 02.06.2012 и навършва 5 години. онова нещо вътре в мен се изпълни със смесени чувства. много от тях бих сложила в графата радостни, ала имаше и такива тъжни. животът понякога съвсем нарочно ни тласка далеч от нещата, които са истински важни за нас. запраща ни в противоположната посока с едничката умисъл да направим онова разграничение, кое е нашето и кое не е то. а за Сайтът на Една Жена знанието ми, че е моето, така и не се променя. от поне 3 години все си казвам, че е време за редизайн. че нова визия е нужна. мислено (и не само) местя парчета от него, преправям и все се връщам от там, където започвам. така, го създадох. всичко около мен се променя, в това число и аз, само едно нещо остава същото. усещането, че тук аз съм у дома си. че съм изпълнена с любов. и съм себе си на 101 процента.

по традиция на този ден благодаря на всички, които участват. всички, които помагат и са помагали. всички, които се изявяват и споделят. които, също като мен са на 101 процента себе си, докато разказват историите си. техните имена са по-долу. всички са там. историите им също. този път по изключение ще добавя и себе си в списъка. защото колкото и да ми е трудно понякога, частица от мен все още е тук. все още е жива. за което, благодаря. благодаря и на теб, че си тук. сега. едва ли подозираш колко много значи това за мен. благодаря, отново. и честит рожден ден, сайт, блог, общност, мое у дома.



рожден ден No4
jenite станаха на 3 години.
Сайтът на Една Жена вече на 2!
Сайтът на Една Жена на 1 Годинка!

Facebook Comments

7 коментарa :

Анонимен каза...

Нат,

честит празник:-)
С пожелание за здраве, мир и любов:-)
Благодаря за великолепния сайт:-л)))

Анонимен каза...

Честит рожден ден !
Чудесно е, че ви има !

Анонимен каза...

Честит рожден ден благодаря че ви има.Нека всички надежди и радости които дарявате на хората да се върнат при вас умножени по милион.А вие да сте много здрави , за да им се радвате.С обич Веси

ofertite каза...

Малко на патерица, но честит рожден ден на блога и от мен.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
кети каза...

Здравей Натали! Честит рожден ден на теб и на всички съмишленици на блога! Радвам се, че съм тук и продължавам макар и по-рядко да се вяствам. всяка една от нас е оставила част от себе си, стремейки се да даде най-хубавата си част, затова и сайта е толкова истински и завладяващ. пожелавам на всички очарователни съавторки на сайта слънчеви мигове на вдъхновение!

Михаил каза...

Честито. Продължавайте да пишете. Радвате ме. Карате ме да спирам от време на време и да се замислям над живота. Бъдете все така истински.

Публикуване на коментар