Сайтът на Една Жена вече на 2 !

точно, но наистина много точно. преди 2 години на 2 юни малко след полунощ се роди пост номер 1 на Една Жена. от тогава мина 1 годинка, а след нея се изтърколи още 1. вече Жената не е 1. и въпреки, че името си остана Сайтът на Една Жена, то адреса отдавна се смени на Жените.нет.

по случай събитието си бях пожелала само 1 подарък. да видя в десния горен ъгъл : Този блог има 1000 читатели. и нищо повече. надписът от няколко часа насам гласи : Този блог има 1002 читатели. по този повод искам да почерпя със сладкишчета и да {по}благодаря от сърце и душа на теб, на теб, и на теб, че се връщаш всеки ден отново и отново, и ни зареждаш с енергия, когато сме тъжни, когато сме уморени, когато и нашия покрив тече. без теб, Сайтът на Една Жена нямаше да е този, който е.
и има още. 
думите няма да ми стигнат да изразя топлината, любовта и приятелството си към :

Melisa
Dimana
Georgina
Tzvety
Silvanka
ПЕТЯ ПОПОВА
Mira
Crue

нищо нямаше да е, каквото е, ако не бяхте вие. благодаря ви, че ви има. че животът ме срещна с вас. и че всеки мой ден, го изпълвате със светлина.

моят подарък аз получих, но ми се иска и аз да дам нещо. скоро! вярвам, че много скоро ще съм готова. и ще зарадвам и теб, и теб, и теб, с новата рокличка на Сайтът на Една Жена. сега съм се захванала да кроя, шия, майсторя. и когато съм готова, ще те викна на проба. скоро ще е!

минути преди да спретна този пост ми хрумна идея :
ние, хората, сме луднали на тема хорoскопи. търсим, ровим, четем, препрочитаме. вярваме. и отново се връщаме. винаги, когато искаме да разберем нещо за себе си или за бъдещето. или просто да вземем глътка увереност, че добрите неща скоро ще ни навестят.

а блоговете {сайтовете} нямат ли си и те хороскоп? и те, като нас хората, си имат ден рожден, час на раждане и място, а понякога дори и пол. значи си имат хороскоп. остава да го прочетем.

казано-речено. първо погледнах към astro.com, на който се доверям от години. но нали сме малки, само на 2, не става без изваждане. и продължих нататък. потърсих в детските сайтове. намерих в moetodete.bg и mammita-bg.com. а след това потърсих и нещо за асцендента в astrogalaxy.info.

извадих оттук-оттам {най-интересното} и се получи това:

хорoскоп на Сайтът на Една Жена.
зодия Близнаци. асцендент Козирог.


в това дете със сигурност живее повече от един човек. {право в десятката} ще се радва много на микрофон и компютър. компютърът ще му помага да не губи бързо интерес. {oще една истина} много жизнено, разговорливо и приятелски настроено. енергията му е неизчерпаема. липсва му постоянство и търпение. лесно загърбва старите ценности за сметка на неизвестното и новото. сякаш има разминаване между думи и действия. обича да разговаря с хората, да споделя и черпи идеи. настроенията му са променливи. има нужда от развитие и постоянно да търси новото. любопитството му към свeтa е огромно.

способно е да се посвети на някое начинание и години наред да следва една линия на поведение и живот, ако знае, че след време това ще му донесе успех. търси по-трудните начини за успех, защото смята останалите за твърде несериозни.

подхождай с разбиране към неспокойния му темперамент и богатото му въображение. напомняй му, че винаги трябва да казва истината. вниманието му ще привлечеш с обсъждане на теми и идеи, които го вълнуват. {с други думи, ако си мислиш дали да напишеш 1 коментар. не го мисли, просто го напиши} от друга страна, не му давай да върши твърде много неща едновременно. така няма да може да  усъвършенства нито едно. и няма да почувства удовлетвореност от постиженията си. научи го да се концентрира върху текущите си задачи и да изпълнява обещанията си. {за последното, разчитам на теб, да следиш за обещанията, дадени от нашето дете}

от мен : красив, изпълнен с цветни аромати, ден. и до утре.



Facebook Comments

20 коментарa :

Dimana каза...

Аз се изкефих максимално, че след твоите 1001 поста се появиха 1002 читателя, а то си било направо подарък за рождения ден ;)))))

"Честит рожден ден на теб, честит рожден ден на теб, честит рожден ден, мило блогче, честит рожден ден на теб!"

Аз се зачудих защо ми лепна твоето детенце на сърце толкова, а то било близначе като мен, само дето мен теле ми е асцендента ;))

а каза...

Честит рожден ден!
:):):)

piece-of-plastic каза...

Честит рожден ден! Продължавайте все така!

Анонимен каза...

Честит Рожден Ден!!! :))

Melisa каза...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен! :)

И както се пееше онази празнична песен:
"Вдигай тост, вдигай два..."
и продължавай все така
да раздаваш на всички ни
радост, усмивки и красота!
Радвам се, че Блогчо ти "подари" онова, което ти си беше поискала. Аз ти желая да продължава "детенцето ти" да расте и да те радва все повече. А до следващия си РД да станете "многодетно семейство" и да имате още няколко братчета и сестричета. А дали да са виртуални или реални - вече ти си реши. Пък ние "лелите" ще помагаме в отглеждането им с каквото и колкото можем ;)

Lil каза...

Честит Рожден Ден :) Фен съм ви и ще си остана!
Нищо че е блог във виртуалното пространство,то той ми е като жив :)
Цунки специални за Димана :)
Усмихнат ден желая :)

Анонимен каза...

Честит Ден Рожден на този прекрасен сайт!
Пожелавам все така "нещата", за които пишете да стигат до сърцето ми и за в бъдеще да си останете моят виртуален приятел и съветник, топлещ душата ми!

Temenuzhka Petrova каза...

Честит Рожден Ден на Вашия прекрасен Блог!
Мили момичета, от почти една година съм редовен читател и почитател на този прекрасен сайт!Пожелавам 20х2 години да се радвате на почитатели и да бъдете все така интересни и актуални!Бъдете живи и здрави, много усмивки и добро настроение!
Теменужка Петрова
Силистра

Pavlina каза...

Честит рожден ден! От няколко месеца Ви чета, много ми допадна сайта още от първия път! Всеки ден с нетърпение чакам нови публикации. Весел празник и успех!!!

Kath каза...

Дааа....и от мен честитка...още много години такова ярко присъствие в пространството !
Поздрав за всички вас,които го пишете-определено ви четем с радост...и повярвайте, линкове се носят във всички посоки,споделяме ви винаги.Kath

Alice каза...

Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ви, годинките и читателите да не спират да се множат... за което не се съмнявам ни най-малко... постовете ви всеки ден внасят свежи нотки и цветове в много скучни и сиви дни... за което искрено благодаря :)

Kriska каза...

Честит Рожден Ден!!!
Бъдете здрави и и все така ни давайте свежест и настроение!
Чета Ви от няколко месеца и ще продължавам да го правя!
Желая Ви успех от все сърце и душа!
Кристина Панчева
Пловдив

Krisi каза...

Честит Рожден Ден!!!
Бъдете здрави и и все така ни давайте свежест и настроение!
Чета Ви от няколко месеца и ще продължавам да го правя!
Желая Ви успех от все сърце и душа!
Кристина Панчева
Пловдив

fen каза...

Честит празник. Колкото повече, толкова повече.

Georgina каза...

Chestit Rojden Den!!!
Na teb Nat, na tvoeto detence i na vsichki jeni v bloga!
Chestit Praznik s pojelaniq za mnogo novi sveji idei, oshte mnogo novi postove i novi chitateli...a na vsichki jeni pojelavam mnogo zdrave, shtastie i mnogo slunchevi usmivki!!!

Unknown каза...

Честит Рожден Ден!!!

Петя Попова каза...

Честито Натали и на всички останали желая успех,много радост и свежи идеи с които ще ни радват още дълго!

Nathalie каза...

благодаря, благодаря и отново : благодаря.
и не мога по-добре да го кажа :

Thank you Friends (песен)

Георги каза...

Честито
Все така хубави статии да публикувте. Един от най-цветните и хубави блогове. Много добре го правите, продължавайте :)

Жасмина каза...

Ех, колко много съм закъсняла,но ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН!От скоро съм читателка на сайта и много ми харесва.От мен също голямо БЛАГОДАРЯ!УСПЕХ!

Публикуване на коментар