jenite станаха на 3 години.


бях се приготвила да пиша цял един роман. дълъг низ от думи, които значат много за мен. исках да разкажа историята на един сайт (блог) и една жена, в телата и душите на много жени. оставих го за друг път. сега ще кажа накратко това:

сайт. блог. общност. пристан. отдушник. трибуна. сейф. събирателна. една жена. много жени. тема. теми. приказки. поуки. истини. рецепти. мъже. секс. деца. Сайтът на Една Жена вече на 3.

бе просто идея, пропита с енергия. много силна. жизнена и красива. бе желание. без цел, закодирала в себе си срокове и върхове. бе, и е любов. премесена с думи като полезност, практичност, помощ за другите. и за себе си.

пишейки, намирах (намирам) себе си. пишейки, откривах (откривам) коя съм. какво обичам. къде греша. споделяйки се отърсвах (отърсвам) от страхове и отдавна застинали вярвания. обичах (и обичам) това, което правех (правя). не-очаквах (очаквам) нищо и получих (получавам) много. научих (и научавам) много. за мен, самата. за света, около мен. пораснах заедно с jenite.net.

благодаря на jenite (и мъжете), които бяха и все още са активни участници в градежа на Сайтът (блог). всеки ден заедно е празник за душата.

и за край, прави това, което усещаш със сърцето си, …
пожелание към мен. към теб. към всички нас.


Facebook Comments

19 коментарa :

Unknown каза...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМА И ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОЩЕ МНОГО ПЪТИ ПО 3 ГОДИНИ ДА СЕ РАЗВИВАШ И ДА ПРАВИШ ЛЮБИМИТЕ СИ НЕЩА! :)
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, ИЗВЪРВЯВАЙТЕ ПЪТЯ СИ С ЛЮБОВ И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД! :*)

Анонимен каза...

Честит Рожден ден!!!Още много , много години в мрежата и хиляди читатели!

Анонимен каза...

Честит рожден ден!Пожелавам си много годинки така да вдъхвате сила за живот е всеки един от нас.Много сте готини аз ви чета от скоро и за мен сте номер 1.Може да прозвочи объкващо,но толкова много неща искам да си споделя и да пожелая,че тотално се обърках.Много слънчеви усмивки от мен>
Радост

Анонимен каза...

Хей,ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН! Надявам се, сайтът да не замира, но това едва ли е възможно. Много успехи за напред и нека всичко що сте вложили в това съкровище да ви се връща.
Аз лично чета сайта от около 8-9 месеца и не мога да не смомена, че откривам себе си чрез всяка една от статиите. Благодоря! =]

GaN каза...

Честито!

Златина каза...

Честито и от мен! :)

Radostina // 79ideas.org каза...

Честит рожден ден на жените!
Пожелавам на авторката и на читателите още много много години по-толкова и все така свежи :))))

xoxo,
raru

Guerry каза...

Честит рожден ден и от мен!!!Много РД още,много вдъхновение, много читатели(в което не се съмнявам)!!Весел празник!
ПП:Чудесно място за душевен отдушник и откриване на някоя житейска истина показана през нашия, все неразбраем:)женски, поглед...Благодаря!

Анонимен каза...

Харесвам ви !И с вас започвам деня си!Честит рожден ден!Имам идеи , които ще ги споделя!

Анонимен каза...

Ч Р Д ! МНОГО СТЕ ГОЛЕМИ ЗА СВОИТЕ 3 ГОДИНКИ ! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА И ЧЕ МЕ ЗАРЕЖДАТЕ ВСЕКИ ДЕН С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ТАКА СЛЪНЧЕВИ, ПОЗИТИВНИ И ПЪЛНИ С РАЗНООБРАЗИЕ И ШАРКИ ! ВИЕ СТЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ САЙТОВЕ В БЪЛГАРСКОТО ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВО ! ДЕРЗАЙТЕ ! ОБИЧАМ ВИ ! П.И.

Анонимен каза...

Imaw problem-mnogo si umna!
Zivotat ni iska malko glupavi4ki!
haresvam te!

Badi!

НАталия каза...

И от мен ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,:) ВИЕ СТЕ КАТО СВЕЖ ПОЛЪХ ИЗПЪЛНЕН С ПОЗИТИВИЗЪМ, КОЙТО МЕ СГРЯВА ,ЖЕЛАЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ УСПЕХИ И МНОГО УСМИВКИ

Анонимен каза...

Честит Рожден Ден и от мен! Не минава и ден без да вляза тук, да прочета нещо просто ей така, да се утеша, да се посмея, да си поплача, да се оплача, да се замисля за нещата от живота. Благорадя ти , че те има!

Анонимен каза...

Честит рожден ден! Много е хубаво че ви има :) Пожелавам ви истински приятели и много щастливи и истински моменти, които да споделяте с нас! Jeny

Анонимен каза...

Честито!!!Страхотни сте! Продължавайте все така :)

Анонимен каза...

ЧЕСТИТ И БЛАГОСЛОВЕН РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ОТ ЕКИПА НА ЖЕНИТЕ - СТРАХОТНИ СТЕ - ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА !!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЧАРОВНИ И УСМИХНАТИ !
ВЕСЕЛО ПАРТИ !:)))

С УВАЖЕНИЕ: ДЕЙНА

Пламен Петров (Пламски) каза...

ЧРД - на патерици, но от сърце! :)

Roska Notskova каза...

ЧРД!С най-добри пожелания эа эдраве и успех във всяко начинание.Все така поэитивни и с много читатели.

Анонимен каза...

ЧРД!Бъдете все така въздействащи!

Публикуване на коментар