имам една мечта.




човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.


и така, имам една мечта от едно време още. мечта по-голяма от мен. пъти по-голяма. мечта, чиято мисия е да достави онзи специален миг в деня, от който всеки от нас се нуждае, за да продължи по пътя си. тъй като тя е стара мечта, за това и историята е в минало време и постепенно преминава в сегашно.

всеки път, когато се връщаx към нея, към мечтата, усещаx как летя. как се рея из един по-добър свят. но рано или късно в мен се пораждаше съмнението, че не мога, че не знам как, че ще се проваля с гръм и трясък, и оставях мечтата, нахлузвах сакото и се връщах към това, което правя, да ходя на работа. и добавях наум, че коя съм аз, че да променя света, да го вдъхновя, да не би да съм нещо по-голямо от другите, по-различно, че да имам живот осеян със задоволство и щастие, докато всички други се трудят усърдно за всяка трошица хляб. предавах се, дори и крачка ненаправила. колко пъти съм въртяла този сценарии ...

и така, до преди няколко месеца. тогава Маргото от MyBeautifulI ми подаде една дебела книжка с изкусителното заглавие Работата, за която сме родени. това беше първата стъпка. зачетох я и се върнах към детството си. към онова, което винаги съм знаела, че е моето. и стъпка номер две, една моя приятелка ми се обади по телефона. беше развълнувана, въодушевена, в думите й имаше много заряд и сила. тя ми сподели, че е казала да на мечтата си. нейните думи, нейното да ми вдъхна тази малка капчица смелост, от която се нуждаех за моето да на моята мечта. до тук изминах стъпка едно и стъпка две, предстоят ми доволно много стъпки, но съм щастлива, че тръгнах по пътя на силата и вярата, и че сега не просто искам, а знам че ще дойде денят, в който ще се похваля, че съм надскочила себе си. прескочила съм не мога и не знам, и съм пораснала като човек, като жена, като дух.

жената, която ме зареди с енергията на възможното, е Нина. Нина Райчева, която години наред вече е посветена на жените и ги учи да бъдат себе си, да са по-щастливи. която помогна и на мен да простя на миналото и да се приема такава, каквато съм на 101%.

и искам да разкажа за нейната мечта, защото тя заслужава моята подкрепа. защото тя ми помогна да повярвам, че e важно защо я искам тази моя мечта, а другото само ще си дойде. и то така и става. и всеки ден, от както казах моето вътрешно да, съм свидетел как пъзела се подрежда. та, нейната мечта е много проста. тя мечтае да овладее умението да преобръща животите на хората, да сменя реалностите им като с магическа пръчка. да бъде още по-добра в работата си. да изучи трансформацията като процес, като нейно лично преживяване и да предаде този опит на нас, другите. и нейната мечта, както и моята, е на път да се случи, но по пътя има много стъпки. една от стъпките й минава през Бали. през трансформиращият семинар на Кут Блаксън. семинарът не е за всеки, а само за избрани. тя вече е преминала през кастинга и пред нея е следващото предизвикателство. сумата за семинара, която за всеки средно-статистически българин звучи доволно голяма, 11.000$. тя вече има билет, остава й да събере останалото. да поискаш чуждата подкрепа за случването на твоята мечта, всеки ден осъзнавам с колко голямо предизвикателство се е захванала Нина. иска се голяма доза смелост, вяра и хъс.

това е предизвикателство и за всеки от нас, доколко всеки от нас е надраснал себе си и собствения си егоизъм. доколко сме готови да дарим просто ей така, защото искаме да помогнем на чуждата мечта да се случи. защото и ние имаме мечти. и защото и ние искаме да усетим подкрепата на другите и да видим как мечтите ни стават реалност. няма нищо случайно в мечтите ни. те са ни дадени, за да растем с тях.

питаш ме как да помогнеш? вярвам, че ще намериш твоя начин. избор има: www.nina-ray.com/BALI

благодаря ти, че изчете тези редове.
благодаря ти, че си спомни за твоята мечта.



Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар