Робин Шарма в България.
(виж го на живо)


Не позволявай нещата, които са най-важни за теб да остават последни в списъка. Всеки ден си задавай въпроса -> Това ли е най-добрият начин, по който мога да използвам времето и енергията си?

уроците по лидерство на Робин Шарма са известни на мнозина. те са залегнали във всичките му 11 бестселъра по лидерство, сред които най-спряган е Монахът, който продаде своето Ферари. към днешна дата за Робин се говори като за един от най-уважаваните експерти по лидерство в света.

не е случайно, че съм седнала днес да пиша за него. очаква се той да кацне в София на 21 септември тази година. точно 2 години след първото му посещение в България. за моя радост бях сред малкото поканени на прес-конференцията му тогава в Шератон. (Робин Шарма в България!) видях на живо автора, който ме бе вдъхновявал ред по ред. интересно, зареждащо и поучително събитие. уви, самата лекция на Робин Шарма бе за само за избрани. до нея така и не се добрах. за това пък на 21 септември няма как да не съм в залата. семинарът е достъпен за всеки пожелал да бъде част от него. темата е, разбира се, лидерството. новото разбиране за лидерство, че всеки е роден да бъде лидер и за да бъде такъв, няма нужда от титла. иначе казано Лидерство без титла: Новият начин за успех в бизнеса. въпреки че темата звучи доста бизнес-ориентирана, стратегиите на Робин са за всеки и са приложими както в бизнеса, така и във всеки аспект от нашето всекидневие. и това си го знаеш, ако си прелистил поне една от неговите книги.

и да продължа по темата.

по случай семинарът на Робин Шарма в България, организаторите на събитието Projecta се свързаха с мен с щедрото предложение да раздам 3 книги и 1 покана за семинара сред читателите на jenite. 1 книга вече пристигна в Бургас преди няколко часа. тя бе спечелена от Ева К. при играта-въпрос, публикувана във facebook страницата на jenite.

останаха другите 3 награди. тях искам да раздам тук ..

и условието е просто..

в периода 2 юли - 9 юли напиши твоя урок по лидерство под този пост. коментарът ти ще участва в жребий за 3 награди -> 2 книги на Робин Шарма и 1 покана за семинара в София на 21 септември. участват коментарите публикувани под този пост и съдържащи отговор на въпроса, в това число и тези под заглавието Facebook Comments. анонимните коментари не се броят, а ако случайно си публикувал 2 коментара, то те се броят като 1.

..ще се радвам да прочета твоя урок по лидерство.


Facebook Comments

8 коментарa :

Elena Cherneva каза...

Da se radvame na jivota,da presledvame mechtite si,da davame nai-dobroto ot sebe si,da se u4im ot gre6kite si,da se radvame na drebni ne6ta,da pomagame na horata,da uvajavame i cenim mnenieto na drugiq,...da se u4im ot jovota !!!

Анонимен каза...

Добри мисли и това ме кара да се надявам че има много българи които мислят като мен

Диана Берберова каза...

Целта на лидера е да помага на тези, които се справят лошо да се справят по-добре, а тези, които се справят добре – дори още по добре.
Лидера е: Бъди силен, но не груб. Бъди смел, но не скандалджия. Бъди любезен, но не слаб. Бъди смирен, но не плах. Обмисляй, но не бъди мързелив. Бъди горд, но не арогантен. Имай хумор, но не стигай до глупост.

Светла Благова каза...

Увличай другите да те следват, като ги заразяваш с ентусиазма си.
Вдъхни кураж на колебаещите се и те ще покажат сили, които дори не са подозирали, че имат.
Вярата в себе си и в останалите винаги помага да вървиш напред и да израстваш.

Iskra Stefanova каза...

Лидерът без титла е този, който умее да побеждава себе си. Тиха, но най-трудната победа, която се извоюва с вяра, смелост, желание за развитие, голяма доза реализъм и упоритост!

Ива Маврова каза...

Не титлата прави някой лидер,а неговата вътрешна сила,ентусиазъм и борбеност.Човек, който знае какво иска и как да го постигне.Истинският лидер работи за благото на тези,които му вярват.И нещо важно - той живее и действа според принципите, в които вярва.Лидерството е отговорност и той не се страхува да я поеме.

Анна Джарова каза...

Да бъдеш "Лидер",означава да се възприемаш като осъзнат човек. Да приемаш живота и неговия ход - естествено. Лидерът е мъдър - знае цената на хората и живота. Лидерът е водач, но и последовател - той умее да води масите, без да изпъква и да следва идеалите си неотклонно. Лидера възприема света, като част от себе си - общата кауза е и негова собствена кауза, той се бори,страда и прощава. Лидерът е "Пътевотел" и "Сътворител" в собствения си живот, такъв какъвто трябва да бъде!

Nathalie каза...

жребият бе изтеглен. Диана Милушева и Милена Митева получават по 1 книга на Робин Шарма, а с Невена Попова ще се видим на семинара на Робин Шарма в София на 21 септември.

кой отива на семинара на Робин Шарма в България?

Публикуване на коментар