Робин Шарма в България!

йееее и това, ако не е новина.
Робин Шарма идва в България на 17 септември.

www.robinsharma.com

все още не се знаят подробности по посещението му, освен, че ще изнесе лекция по лидерски умения и успешни стратегии във време на криза. и че виновниците за появяването му в София са Банка Пиреос България и техния годишния отчет.

питам се : кой не знае за Робин Шарма, кой не е чувал за него?
човекът, Робин Шарма, ме вдъхнови за първи път преди няколко години, докато четях Монахът, който продаде своето Ферари. и от тогава все това прави. автор е на не един бестселър : Наръчник по величие, Кой ще заплаче, когато умреш?, Свeтeцът, сърфистът и кoрпoрaтивния дирeктoр и продълженията на Монахът, който продаде своето ферари.

няма да е прекалено пресилено, ако напиша, че Робин Шарма е сред най-добрите инструктори по лидерски умения на нашето време. негова е наградата Leadership Gurus 30. консултирал е компании като Nike, NASA, Microsoft и още много от големите в класацията Топ 500.

докато съм в очакване на още новини. правя крачка назад и се връщам към вече събраното по темата Робин Шарма : Списъците на Робин Шарма, Какво казва Робин Шарма за стреса, Един ден с Робин Шарма, Ценното от Робин Шарма



п.П.
Робин Шарма наистина дойде в България. на 17 септември, 2009.
ето, какво подбрах от пресконференцията му в София
+ някоя и друга снимка.

п.П.
Робин Шарма отново в България на 22 септември, 2011.

Facebook Comments

5 коментарa :

Plamen Petrov каза...

Чудесна новина! Събитието ще е съвсем скоро и съм малко учуден, че няма повече подробности...

Наталия каза...

а къде точно ще се състой и ще може ли всеки да го посети

Nathalie каза...

получих още малко инфо за посещението на Робин Шарма : Освен прес конференцията, програмата на г-н Шарма включва и лекция, която обаче не е със свободен достъп, а само с покани.

vasko65 каза...

има и интернет училище с лекции на Робин Шарма Дон Файл и много други светила в МЛМ . за сериозно заинтересувани скайпа ми е petela65 .

Анонимен каза...

Робин Шарма отново ще бъде в България и за първи път ще изнесе публичен семинар! Ето информацията: www.robinsharma.bg

Публикуване на коментар