Диета Японско чудо

Диетата Японско чудо се прилага 1 седмица.
Свалят се около 7 кг.
Теглото се запазва 3 години.

Изтощителна е, но дава резултати.
Добре е по време на нея да се взимат витамини и минерали.

Не се консумира сол, захар и алкохол.
Пие се 1 - 2 л. минерална вода на ден.

Първи ден
Сутрин - 1 чаша кафе
Обяд - 2 твърдо сварени яйца
Вечеря - печено нетлъсто месо и салата с лимон

Втори ден
Сутрин - 1 чаша кафе и парче сухар
Обяд - 2 твърдо сварени яйца
Вечеря - парче шунка, салата с лимон и чаша кисело мляко.

Трети ден
Сутрин - 1 чаша кафе
Обяд - зеленчуци и плодове
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца, шунка и салата.

Четвърти ден
Сутрин - 1 чаша кафе
Обяд - 2 твърдо сварени яйца и сок от моркови
Вечеря - парче печено месо и салата с лимон

Пети ден
Закуска - настърган морков с лимон
Обяд - печена риба с домат
Няма Вечеря

Шести ден
Сутрин - чаша кафе
Обяд - 2 големи парчета пилешко и салата
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца и настърган морков

Седми ден
Сутрин - чаша кафе
Обяд - парче месо и плод
Вечеря - няма ограничения

Facebook Comments

36 коментарa :

Анонимен каза...

абе аз я правя вече 5 дена и нямам голяма разлика в кг.,кога се свалят последният ден ли?

Анонимен каза...

dnes mi e 2 den skazvam q strikno i sam s -1 kg.reshila sam da q spazvam 14 dena dano da ima efekt.

Анонимен каза...

dnes mi e 2-ri den , sutrinta se premerih i sym -1.200 :))

Анонимен каза...

Здравейте и от мен.Тази диета наистина има ефект,от една седмица съм на нея и нея спазвам стриктно..имаше два дена от седмицата в който бях на купони с приятели и пих около 300/400гр. уиски и си похапвах и ядки,а на всичкото отгоре пише,че е строго забранено консуммирането на сол,а аз през всички дни си слагам по малко сол и пак има ефект за 7 дни - 3кг :)))

Анонимен каза...

moje da q probvam........

Анонимен каза...

А добре някой ще ми каже ли дали е толкова лошо, ако спазвам всичко останало, само си слагам малко сол на салатата?

Анонимен каза...

На втория ден съм и кантара показва -1.200 кг Браво, да видим как ще продължи нататък.Чувствам се малко "треперушка" днес, но то е може би заради липсата на теглото и организма се опитва да се адаптира.

Анонимен каза...

За три дни съм с 2 кг по-малко.Да видим колко ще издържа, понеже след два дни е рождения ми ден и не знам дали искам да се лишавам на него от прекрасни вкусотийки.

Анонимен каза...

Ето мина една седмица откакто съм на диетата и резултата е - 3.5 кг !!!!Не знам какъв ще е ефекта в следващата седмица, може би с по-малък процент на намаление.Знае ли някой как точно става захранването след двете седмици?

Анонимен каза...

Преди десет дни започнах диетата.1.65 съм висока, бях 65.5 кг и днес съм 61.6 кг.До сега близо 4кг съм свалила, но не вярвам да може да сваля повече от 5 максимум.Всяко тяло си има свое реле и може би знае къде точно да спре.Искам да сваля още 2 поне и най-важното да ги задържа така!!!

Анонимен каза...

Днес е 11 ден, 61.3 кг ,само -300 гр от вчера.Остават още 2 дни , да видим дали ще сваля още някой ГРАМ !!!!Обаче диетата си е един ГЛАД, което не е хубаво, тъй като организма на глад превключва и се трупа , вместо да се сваля.Затова си прихапвам някой плод или зеленчук, като огладнея.От тях не се дебелее.

Анонимен каза...

Извинявам се , днес е 12 ден(поправка на горния пост)

Анонимен каза...

Да, диетата РАБОТИ!!!! Спазих я за десет дни, от 22 Август .Бях 65 кг в началото и 61.3кг накрая.Минаха два месеца и поддържам последните килограми 61.3 - 61.6 кг. МНОГО ДОБРЕ!!!

ОПИТАЙТЕ И ВИЕ ! Само ще се подобрите!

Анонимен каза...

Zdr I az q spazvam tazi dieta.dnes mi e 2 den.utre sym reshila da se premerq.startirah ot 65 kg I se nadqvam pone na 5 Za 14 dni.Ima li drugi jelaeshtiiiii

Анонимен каза...

dnes mi beshe 1-vi den i sum svalila 1.200 kg :O. No ne se ochydvam zashtoto az vsalqm mnogo burzo. no i kachva burzo :(

thatch каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

2дни-3кг. Резултата е удивителен. Желая успех на всички!

Анонимен каза...

започнах диетата в понеделник сега сме събота аз съм отслабнала с 5 килограма има ефект но трябва воля и най важното ако има някой да я кара с вас ще бъде по добре но ако пиех повече вода ефекта щеше да е по голям а аз почти не пия. пожелавам успех на всички

Анонимен каза...

ot dnes i az zapo4nax dietaqta malko mi e trudno s kafeto za6toto po princip go piq sas zaxar no se preodolqva nadqvam se da sfalq pone 5 kilograma za sedem dni.i ako ima efekt i pri men mislq da q povtorq sled vreme pak.sled okolo dve sedmici pak da q naprava za sedem dni.pojelavam uspex na vsi4ki koito q probvat

Анонимен каза...

Започвам диетата от утре.
Висока съм 1.70 и тежа 70кг., но много се надявам веднъж волята да надделее над лакомията, че след месец и половина ме чака Бал, за който съм си обещала да тежа мечтаните 55кг!
Ще докладвам всяка седмица с резултати :)

Анонимен каза...

ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН ПРЕДИ 9 МЕСЕЦА РОДИХ ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЕ ПРЕДИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ БЯХ 48кг А ОТИДОХ ДА РАЖДАМ 70:) ДО 40 ДЕН НА МАЛКИЯ СТАНАХ 55кг БЕЗ ДИЕТИ :) НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ 55 кг ОТ ДНЕС СЪМ НА ДИЕТАТА НАДЯВАМ СЕ ДА ИМА РЕЗУЛТАТ

Анонимен каза...

Здравейте от мен :)
На 01.май заминавам на едно прекрасно място, после ми е завършването, а на 30.май - балът.
В момента съм 72кг/170см. Тази зима покрай кандидатстването качих доста килограми и се чувствам адски некомфортно..
Целта ми е да следвам диетата стриктно 2 седмици с надеждата да тежа 64кг до 01.май, а после на плодове, зеленчуци и тренировки да сваля до 55кг за бала :)
Стискайте ми палци!

Анонимен каза...

Здравейте и от мен. Шести ден съм на диетата и сутринта бях -3,200кг :) Надявам се днес и утре да сваля още малко. Успех на всички!

Анонимен каза...

здравейте,днеска ми е 3ти ден и за предните 2 дена свалих 2 кг.на ден по 1 кило надоло върви,стра6но съм 6тастлива.имам само 1 въпрос-ако я правя само 1 седмица дали 6те ка4а след като я спра?питам понейе искам да сваля само 6-7 кила не пове4е.благодаря и успех на вси4ки :)

Анонимен каза...

az ne chuvstvam glad veche.dnes mi e 7 den.na obyad s 300 zora si izyadoh pileshkoto . mislya da ya izkaram do kraya.rezultatite sa poveche ot dobri.no tva ne e li losh signal?...da ne chuvstvash glad i da ne ti se yade

Анонимен каза...

dietata moje da prodylji14 dni.az lichno shte izkaram ohte 7 dni<<<za po sidurno

Анонимен каза...

Здравейте! Спазвам тази диета,не чувствам никакъв глад, дори и любимите ми храни не ме изкушават, а резултати има. Обмислям да я продължа още една седмица и бих искала някой, който е направил това, да ми каже има ли изобщо резултати от тази втора седмица. А на какъв режим да мина след диетата, за да не си възвърна килограмите си? Благодаря предварително! :))

Анонимен каза...

здравейте! Днес започнах диетата с килограми около 57 и височина 1.72. Целта ми е да стигна до 52 килограма, а след това около 49. Пожелайте късмет! Ще ви държа в Течение!

Анонимен каза...

с какво мога да заменя сухара, не ям хляб имам алергия от глутен, също и не ям друго месо освен риба, може ли всичкото месо да го заменя само с риба?

Анонимен каза...

Здравейте за втори път през живота си съм на японско чудо, първия път свалих 5 килограма за 1 седмица, спазвах я 12 дни, през втората седмица само запазвах килограмите си. В момента съм на диетатта 2ри ден и вече се чувствам прекрасно, да вярно, изтощителна е , но ако човек е упорит и има воля, резултатите бързо идват на лице. След реждането така и не ми се махнаха омразните 5 6 килограма, надявам се сега да се отържа от тях. Пожелавам на всички дами, които искат да я изпробват успех и големи резултати.

Анонимен каза...

Здравейте,има ли останали дами които следят темата ?
Искам да ви попитам дали НАИСТИНА има ефект от тази диета ?
Как става захранването след диетата ?
Има ли желаещи с мен да започнем диетата :) ?
Искам също така да попитам например както е на втори ден "Вечеря - парче шунка, салата с лимон и чаша кисело мляко." тази запетая значи "или" нали ? Например парче шунка или салата с лимон и чаша кис.мляко или парче шунка +салата с лимон и чаша кис.мляко ?
Благодаря предварително ако някой отговори :*

Анонимен каза...

Здравейте, и аз реших да стартирам утре " Чудото" и дано има резултат. След раждането имам едни 10тина кг, които много ме дразнят.

Unknown каза...

към момичето, което е 1.72 см и иска да тежи 48 кг- това е изключително нездравословно тегло за такъв ръст. Свери си "часовника"

Unknown каза...

Вчера я почнах- днес съм с 1,5 кг по-малко :D Само да ви кажа- това, че салатата трябва да е без сол и мазнина, не значи, че не може да е вкусна. Аз лично си слагам рукола към нея и малко кис. мляко и става супер! Освен това към яйцата или сухара си прибавям домат или краставица, защото иначе все едно ям чорапи.. Месото не го ядох първата вечер и го заместих със зеленчукова супа- просто не ми се ядеше месо. И така, ако ви е прекалено тежко и ви призлява, хапнете нещо (плод или зеленчук примерно)- не се измъчвайте, защото не си струва свалянето, ако се разболеете.

Анонимен каза...

и аз от утре ще започна дано да издържа

Анонимен каза...

До сега не сьм пробвала никакви диети макар,че сьм си записвала много,но тази вече сьм решена да я пробвам.Надявам се да има резултат.Ще ви уведомя за резултата след като я изпробвам.

Публикуване на коментар