на-пожелаване по новолуние (ъпдейт)


9 месеца назад написах за на-пожелаване по новолуние. ритуал, който предприех в началото на миналата година и който все още изпълнявам при всяко новолуние или веднъж на 28 дни. след 15 на брой на-пожелавания, дойде време за кратка ревизия. какво изпробвах, кое работи, какво научих? все такива неща.

в началото пишех дълги, обстоятелствени пожелания в зависимост от знака, в който бе Луната. след това се опитах да ги съкратя и по възможност да не повтарям желания. простите желания свързани с всекидневия живот се изпълняваха лесно, но не беше така с другите. дълго-очакваните си оставаха (не)изпълнени. и смених тактиката за 3 на брой на-пожелавания пожелавах с по една дума. и хоп, разни неща се случиха, по уникален начин, далеч нямащ нищо общо с предполагаeмия сценарий в главата ми. ала една дума си е доста ограничително. отново се върнах на по-дългите пожелавания. а в началото на тази година съвсем смених тактиката. вместо искам това, искам онова, пожеланията ги пишех с благодаря за това, благодаря за онова. неща, които искам в живота си, но все още очаквам, ги формулирах като вече получени. първото желание изписано по новата методика се случи в рамките на 5 дни след пожелаването. по коректно ще е да напиша, започна да се случва и все още се случва. уникално бързо и лесно. другите го последваха. та, това е най-новото работещо при мен.

и тренинга си е тренинг. 1, свикнах да получавам, каквото съм си пожелала. 2, начинът на пожелаване стана част от начина ми на живот, и желания от всякакъв сорт се реализират на практика и без да се налага да бъдат изписани с молив върху лист. 3, доверието ме изпълни. желанията, които най-много подхождат на мен и пътя в живота ми, вярвам се случват по най-добрия начин и в най-добрия момент.
Facebook Comments

5 коментарa :

Анонимен каза...

Най-сигурния наяин да полуяив нещо е да повярваш, че е твое, че го имаш в този миг!
Спокойствието и щастието, че това по което си копнял е вече при теб, освобождават толкова много положителна енергия, че то просто се случва!
Благодаря за новолунията, трябва да пробвам и аз!

Lil Fairy каза...

Защо новолуние,а не пълнолуние?!

Nathalie каза...

на новолуние се пожелава за нови неща, а на пълнолуние за вече започнали, които искаме да се развиват добре, да се увеличат .. и т.н.

Анонимен каза...

Здравейте,

На много места има забележка: Всички времена и дати са в универсално време (UT), т.е. 2 часа преди българското време, а часовете са като тези, които вие сте посочили.
Има ли значение и всъщност кое е правилното??

Nathalie каза...

здравей, Анонимент. всички дати и часове са съобразени с нашето време (+2 часа). за справка
лунния календар за 2011.

Публикуване на коментар