Лошото Момче
и Добрия на Хартия Мъж


Мъжете се делят на два типа...
Добри на хартия и Лоши момчета.

Добрият на хартия мъж се бръсне всеки ден. Никога не си захвърля чорапите по средата на хола. Той е от добро семейство и обожава майка си, но не й се обажда в твое присъствие.

Добрият на хартия мъж работи в чуждестранна фирма и периодично го повишават. Кара сигурна и голяма кола. Той има приятели, но предпочита да отиде с теб на кино, вместо с тях на мач.

Добрият на хартия мъж винаги тръгва към аптеката при най-малкия признак, че те боли глава. Мие чинии. Пита те как е минал денят ти, но не ти досажда с неговия, освен ако не го попиташ.

Добрият на хартия мъж не пази sms-и от старите си гаджета. Кара ти колата на сервиз, без да си го молила. Той не може да готви, но винаги ти прави закуска в събота.

Добрият на хартия мъж не си вдига краката върху чисто новата ти покривка. Подава ти ръка. Той може сам да си избере дрехите, но предпочита да те пита какво му отива.

Добрият на хартия мъж винаги си вдига телефона, когато го търсиш. Знае коя е столицата на Грузия. Никога не те пита какво се палиш толкова, че е купил маслиново олио, вместо зехтин, както си му поръчала.

Добрият на хартия мъж винаги те оставя да избереш филма. Не забравя да изхвърли боклука преди да тръгне на работа. Той никога не стиска пастата за зъби през средата.


Лошото момче пие уиски с лед. Oставя мокрите си чаши навсякъде по лъснатите ти мебели. Говори с приятелките ти на висок тон. Той знае кога е рожденият ден на някой си, но не и твоя.

Лошото момче ти казва, че щом не ти се стои в клуба повече, можеш да си ходиш, защото той се забавлява. Гледа като хипнотизиран продавачката в циците, докато се опитваш да му обясниш, че пяната за бръснене, която си е избрал, не струва. Той кара като Михаел Шумахер, но само така си мисли, докато ти си мислиш Господи, искам да сляза.

Лошото момче смята, че най-добрият подарък за теб е тройка с бившето му гадже. Играе по цяла нощ на компютъра си и ти отговаря с половин уста, след като си го попитала нещо за осми път. Той не разбира защо не си във възторг да правиш салата за него и другарчетата му, докато гледат шампионата на Чили по спускане с товарни камиони.

Лошото момче не разбира какво им е лошото на карамфилите. Забравя ти името и телефона в момента, в който ти каже Чао. Той има белези по цялото тяло, от тях може да е напише самостоятелна трилогия, която често се изменя в зависимост от количеството изпит алкохол.

Лошото момче прави научни експерименти, за това колко алкохол може да понесе човешкият организъм. Първото нещо, което хваща е дистанционното. Той винаги закъснява, когато вали, но ти обяснява, че не си от захар, та да се разтопиш.

Лошото момче смята, че чистенето на риба е женска работа. Когато съвсем малко прегориш супата, не пропуска да отбележи, че все едно яде супа на скара. Неговата работа винаги е по-важна от твоята.

Добрият на хартия мъж винаги изглежда толкова привлекателно.
Всички търсим него, заричаме се, че само да го намерим и...

Истината ОБАЧЕ е, че винаги зарязваме добрия на хартия мъж, за да слизаме от колата на лошото момче с разтреперани крака, да слушаме тирадите му за връзката между защитата и халфовата линия на Ливърпул и да забърсваме мокрите следи по масата от чашата му.

Просто е..
Всяко Добро момиче има нужда от Лошо момче.

Facebook Comments

12 коментарa :

Social stories каза...

Ха-ха-ха :)
Аз май го минах т`ва с лошото момче, сега вече искам да ми помнят рождения ден и да ми подаряват любимите цветя :)))

Анонимен каза...

Мисля, че аз притежавам перфектната комбинация - лош и добър :))Щастливка съм

Анонимен каза...

Аз съм лошо момче на хартия и по-голям трясък не бях чел. Просто е като галош - от подхода на жените зависи отношението на мъжете към тях. Много малко от мъжете имат непроменим характерен стил на държание.

Анонимен каза...

Бих, казал да ти имам шибаното извратено разделение на лошото и доброто момче. Пълни лъжи! Пълен майтап относно истинската разлика между доброто и лошото момче.

Анонимен каза...

Хм ясно лошия е мързелив, алкохолик, който е слабоволев, който си избива комплексите на всеки и най вече на момичето си.

Радослав каза...

Хей, смешни ми се струват тези характеристики. Накрая най-умните и добри момичета избират и отиват при добрите момчета. Просто това става по-късно. А лошите момчета са само за забавление.

Алекс Тас каза...

Хм, първо, трябва да поздравите написалата тези редове.
Добре написано.
Дали е истина?
Всичко, което е добро е истина , а всичко лошо е лъжа.
Това е Нейната истина. А сборът от всики нечии истини прави "истинската" истина, нали така?
Нали не бихте считали истината , ако там я няма и ВАШАТА истина?
Различни мокасини, различни крака, различни години са търкани различните мокасини, как да узнаеш чуждата истина?
Ами, просто, като я приемеш. Как да я познаеш, как да познаеш дали не е ..преписан? Ами, щом е красива, значи е истина.
И така, нека преди да кажем колко е истинска нашата истина, кажем "Бре колко красиво е написано! Има и ТАКАВА истина значи..."

Анонимен каза...

много ми хареса написаното,като гледам приятелките си и познатите си всички казват че харесват добри момчета но истината е че жените се впечатляват от лоши момчета вкючително и аз.

Анонимен каза...

Аз съм от добрите момичета, които търсят доброто момче... лошото е, че свестните мъже са на изчезване, може би защото жените станахме ужасни кучки!

Dimana каза...

Има време и за двата типа... аз поне пораснах /научих си урока/ минавайки и през единия, и през другия - избрах си по-доброто за мен, но няма 100% добър и 100 % лош, поне избираш преобладаващото в даден момент, защото никога не знаеш как ще го промени животът ;)))

Анонимен каза...

Трябва да си пълна мазохистка и психически неустановена личност, за да твърдиш, че харесваш лошото момче и че не дай си боже- искаш да споделяш ежедневието си и живота си с подобен екземпляр. Абослютно подкрепям Радослав - умните момичета ще изберат преобладаващо добрия мъж, а лошите момчета-те са само за времето на многото текили и преди изгрева...

Анонимен каза...

Аз си имам лошо момче, но той поне мие чинии и чисти риба....и понякога си сменаме ролите:) освен това няма нищо лошо в тройката с бившето гадже:)Пропускам само тая част с алкохола понеже не ни харесва особено и на двамата.

Публикуване на коментар