по пътя на едно решение.


всяка сутрин обличайки последната купена рокля, исках да се погледна в огледалото и да се харесам. и не ми се получаваше. единственото, което виждах е тъжния си поглед и загубената си усмивка. бях впримчена в материалния свят, обзета от чувството за недостатъчност. сама бях позволила да попадна в капана на несигурността и запълването му отвън. послушах другите, не себе си.

какво исках да направя ми бе известно отдавна, но страхa ми бе по-голям от желанието. усещах се скована и имах нужда от подкрепа, знаех го. получих я от Менис Юсри и първото ниво на Essence, от Нина Рей и нейните коучинг сесии, от *Дон Мигел Руис и неговия бюлетин.

един ден взех решението, разтръбих го на половин свят, за да съм сигурна, че няма да се отметна и го направих. напуснах работа. и заминах. поех по нов път. и нямам идея къде ще ме отведе той, но където и да е, за добро е.

когато нещо много искаш в материалния свят, когато нещо много ти липсва, задай си въпроса кое е онова, което наистина искаш и си го облякъл в материя. когато виждаш живота през призмата на недостига, нищо и никой не са достатъчно добри. ти, другите, непознатите. докато изобилието е навсякъде около теб и в теб. цялото е твое. подкрепата по пътя ти също, само да я поискаш и ще я получиш.

*Дон Мигел Руис пристига в България на 3 октомври.



Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар