Направи си сам за Свети Валентин

Няма по-красиво от направения саморъчно с мисълта за любимият(те) подарък. Не съм против купените подаръци, но те не съдържат духа, любовта и чувствата, които влагаме по време на приготвянето на подаръците. Намерих няколко идеи, които много ми харесаха и реших да ги споделя с теб.


Сърце направено от 52 снимки с любимия(те) хора. Една година изпълнена с любов и спомените по седмици от нея и всичко, което би ни напомнило за щастлив изживян момент с любимия(те).




Казват, че една снимка струва повече от 1000 думи... Тук тези 1000 думи са събрани в три снимки. Ако искаш да кажеш на някой, че го обичаш и нямаш нужната смелост да му го кажеш по друг начин, защо не опиташ и така...


Какво по-лесно от това, може да се направи бързо и лесно и не струва кой знае колко, но крайният резултат и ефектът, който ще предизвикат могат да бъдат безценни... Не се изисква много, само две неща : едно тесте от карти и частица от любовта ти... Това, което може да се напише на малките пликчета, може да бъде какво ли не, възможностите са безкрайни... на теб оставям да избереш и сложиш това, което ти е на сърце.


Направи си сам fortune (valentine's cookies). Освен, че са красиви, но ще са и изпълнени със сладки любовни слова... като към тях може да добавиш и малко шоколадова сладост.


Пликове и картички украсени с цветя от дантела, изрязана от дантелени салфетки... семпло, нежно и ефектно...

Сладко, сладко и пак сладко... каквато е и ЛЮБОВТА...
Малко оризова (пергаментова) хартия в различни цветове изрязана във формата на сърце или плик, шевна машина, розови и червени бонбонки, сладки и бисквитки... всичко останало е желание и любовна магия.


Малки торбички с изненади. Какво ще поставиш вътре: сладки целувки, много нежност, прегръдки, надежди и очаквания... оставям на теб да решиш какво ще е съдържанието, но съм сигурна, че каквото и да сложиш то ще е изпълнено с много и красива любов...


Чаено парти за Свети Валентин с любимите ти хора, тези които карат сърцето ти да подскача, пее и твори чудеса. Какво по-хубаво начало на един ден за любов и щастие споделено.

images by marthastewart.com

Facebook Comments

6 коментарa :

nana каза...

За мен празника ще е много по-смислен, ако съм с точно определен човек.Би било добре , но...

Подаръци за мъже каза...

52 снимки са твърде много :-)

MayAlex каза...

Една лесна за изпълнение идея и от мен :)
http://ot-nishto-neshto.blogspot.com/2011/01/blog-post_31.html

spartaka каза...

Евала дами, подкрепям тези начинания, нищо, че съм от другата страна на картата, но и аз мога да взема някоя от вашите идеи за любимата жена..., ако позволите разбира се. Поздрави за хубавия сайт ;)

Миа каза...

прекрасни идеи благодаря :))

Петя каза...

Страхотна идея! Аз лично се бях спряла на една рамка за снимки, но вече съм абсолютно сигурно, че желая ето тази прекрасна Златна Роза 24 карата .

Публикуване на коментар