АЗ ЗАСЛУЖАВАМ


jenite.net+svejo.netизпрати на приятелабонирай се за бюлетинание сме във facebook. ти къде си?twitter

Аз съм достоен. Достоен съм за всички блага. Не за нещо, не едва-едва, а за всички блага. Сега аз оставям в миналото всичко негативно. Аз освобождавам всички ограничения на моите родители и им позволявам да си отидат. Аз обичам своите родители и отивам по-далече от тях. Аз не съм продукт на техните негативни мнения или ограничаващи съждения. Аз не съм свързан с никакви страхове и предразсъдъци, разпространени в обществото, в което аз живея. Аз повече не се спирам с никакви ограничения.

Аз считам, че свободата ми е безпределна. Сега аз прониквам в ново пространство на моя ум, където искам да се видя по нов начин. Аз искам да създам нови мисли за себе си и своя живот. Моето ново мислене се превръща в ново съществуване.

Сега аз знам и провъзгласявам, че съм единен с Преуспяващата Сила във Вселената. А тъй като е така, аз жъна успехи в различни житейски области. Безкрайното разнообразие на възможностите лежи пред мен. Аз съм достоен за живота, благополучния живот. Аз съм достоен за любовта, голямата любов. Аз съм достоен да имам добро здраве. Аз съм достоен да живея в комфорт и успех. Аз заслужавам радост и щастие. Аз съм достоен за свободата да бъда всеки, който аз мога да бъда. Аз заслужавам още повече. Аз съм достоен за всички блага.

Вселената е неизмеримо повече, отколкото мога да обхвана със своите желания, провъзгласявайки моите нови убеждения. И приемам целия този благодатен живот с радост, удоволствие и благодарност. Защото съм достоен. Аз го приемам и зная, че това е точно така!

ЛУИЗ ХЕЙ.

Facebook Comments

1 коментарa :

nana каза...

Необходимост е да имаш увереност .

Публикуване на коментар