Жената на Бъдещето

След като разбрахме,
какъв е Перфектният мъж,
дойде ред и на Жената...
(не се препоръчва на хора, лишени от чувство за хумор)


Съпругата в Миналото:



Съпругата - Днес:


Съпругата на Бъдещето:

* * *

Да му мислят Мъжете в бъдеще...
(усмивки)





Facebook Comments

39 коментарa :

Анонимен каза...

Ами така де..... време му е вече да се установи нормален порядък на тая планета :):):):):)

Анонимен каза...

хахаха, напълно съм съгласна с Мария ! :)

Melisa каза...

:)

Unknown каза...

:) Страхотно както винаги

Анонимен каза...

super, jalko 4e nqma da go vidim tova bude6te

Анонимен каза...

Злобарки ... вие не разбирате, че да си по-слабия пол си е преимущество ...

Анонимен каза...

След това ще обърнем снимките в обратен ред!!!

Анонимен каза...

taka 6te e..vreme e da si doidat ne6tata na mestata:)

Анонимен каза...

EBETE SI MAIKITE

Анонимен каза...

искрено се развеселих, най-вече от коментарите (очевидно на "по-силния" пол) :DDD

Анонимен каза...

Защо тогава ревете като вдовици за кур-бан чорба, че вече нямало истински мъже?

Анонимен каза...

:)))
бъдещето у нас вече е вчера ;Р

Анонимен каза...

znaete li,shte vi se iska nikoga da nestava tova.
shte se zapitate ,zashto li???
ami mn.prosto -niama da ostanat mage .
mnogo stavat mekite kitki,ako me razbirate i shte ni tarsite kato blagorodno zlato-)))

Анонимен каза...

До Тод и останалите "мъже" - да си истински мъж не означава да си мързелив, агресивен и да се държиш с жената като с робиня. Както и да си истинска жена не означава да слугуваш на мъжа и да му се подчиняваш. Добре дошли в 21-ви век - време е да се връщате в 18-ти обаче.

Анонимен каза...

Стига да носи кинтите в къщи, нямам нищо против да загарям боба докато играя табла скомшията:)

Анонимен каза...

Maria Az ne sam kazal tova prosto namekvam ako se seshtash vsichko zavisi ot choveka za negovoto darganie ili otnoshenie kakto s edinia taka s drugia pol

Анонимен каза...

Моето мнение е че природата си знае работата и ако се опитаме да я променим ще ни докаже обратното!
Mисля че трябва да има още една картинка в която те да правят всичко заедно всеки да помага на другия и над нея да беше написано утре може да е днес! ;)

Анонимен каза...

Напълно съм съгласна с предното изказване, ако двата пола си помагат всичко ще е наред сега и за напред! След като жената работи наравно с мъжа трябва и мъжа да работи наравно с жената вкъщи!

Анонимен каза...

А пък аз си мисля, че и трите ситуации са напълно актуални във всяко едно столетие. И Вазовия герой си се казваше Генко Гинкин, и в днешно време много мъже се отнасят към съпругите си като с робини...Просто всичко зависи от човека /или от отношенията в двойката/ и от това до колко единият ще позволи на другия да го използва... Когато правиш всичко с любов към другия, проблеми няма, но когато започнеш да го правиш от страх от последствията, тогава е страшно...
Май много се разфилософствах, а?

Анонимен каза...

Докато е „Мъж!!!”, „Жена!!!” дори и във вицовете, все нещо ще куца, все единият ще е „онеправдан”.
Когато двама души вършат обща работа и никой не гледа да изкръшка, тогава ще е баш настоящето – било то вчера, днес или утре…

Анонимен каза...

Nemoga da razbera zasto pusuvate,emi ce kato ne haresvate statiata prosto cak i q nqma.majat nemoje bez jena,jenata sasto tolkova e prosto

Анонимен каза...

Момичета и момчета, братя и сестри, идеиата е елегантно представена,с финно чувство за хумор, поради което е супер. Истината е, че нито жените, нито ние мъжете можем да живеем един без друг, независимо кой какво прави или не прави в съвместното ни съжителство. Най-важниат шанс в живота ни е да намерим човека, с който можем да бъдем щастливи. Аз съм го намерил, нарича се Нина. Пожелавам и вие да намерите своя:))

Анонимен каза...

Нека не забравяме какво е казал Ницше в една своя книга"Тъй рече Заратсутра"......"при жена ли си тръгнал? Да не забравиш БИЧА!"....Ха, колко ли истина се крие тук в тази риторика,а вие смотаняци сте трънали да умувате кой и къде да се връщал назад в годините.Знае се какво иска всяка жена и затова тя трябва да БЪДЕ подчинена на мъжа- ВИНАГИ!

Анонимен каза...

хаха, те коментарите ви по-интересни от поста ;lol: ама отгоре пише, че не се препоръчва за хора, оперирани от чувство за хумор, що четете таквизи неща като не ви се нравят :)

batpep

Анонимен каза...

хехехеххе, сладък пост :))))))))

Анонимен каза...

Жените един ден се събуждат и са много потни, отвити и нахапани от комари :)))

Анонимен каза...

До предпоследния анонимен: Заратустра или не, това е резултат от страха, който мъжете имат от жените (това го казват психолозите, а не аз). Затова се опитват да я подчинят - не защото Заратустра е казал. А ако някой съвременен мъж предпочита жена, която да му се подчинява, то той се отказва от едни от най-хубавите женски качества - емоционалност, чувство за хумор, интелигентност... Една съвременна жена, която ги притежава, никога няма да бъде слугиня на мъжа си в онзи смисъл, който влагате вие "мъжете".

Анонимен каза...

Според мен мисленето на мъжете не може да се промени. Откакто свят светува мъжа знае, че мама или някоя друга жена/която и да е тя/ще се погрижи за неговото изхранване. До такава степен е свикнал с това, че вече не се замисля дали с нещо е заслужил да се грижат за него като за принц.

Tsveti каза...

Не случайно авторката е написала:"не се препоръчва на хора, лишени от чувство за хумор"! Хе-хе забавен пост, за да се посмеем, а доколко това е или ще стане истина- никой не знае! А дали това е правилно или не пък е съвсем друг Въпрос!

Unknown каза...

Веднъж гледах две врабчета по телевизията как се къпеха... и едното рече: тъпо,тъпо! :-)

Анонимен каза...

Ако Тя го извади по- дълъг и го развърти по- добре ще и дам да ми го......отзад и ще родя. След като обаче ми е осигурила светлото, вкусното и топлото. Паралелно ще се погрижа за ноктите и космите си докато не изпускам от поглед сериалчета и риалита.
Е на това му викам хумор..!

Анонимен каза...

Има любов, има и подчинение.
Енгелс има една книга "Произход на частната собственост, семейството и държавата".
Жените хем искат нежност, уважение, любов и привързаност, хем искат мъж с характер. Второто е задължително, а първото не се препоръчва. Защото жените не напускат силните мъже, а внимателните мухльовци. Като предварително им слагат рога - женската награда за добро.
Няма ненаказано мъжко добро към жените.

Анонимен каза...

ето например днес не сам на работа ам жената е но пак аз ще свърша домакинската работа за днес

Анонимен каза...

Що, к`во и е на днешната? Висока 70-80 см. с квадратна глава и да не мърда много - да не се разплисква чашата!

Анонимен каза...

Jenata e psihi4eski po silna a tova e po vajno ot fizi4eskite sili ne e vajno da si silen a da si umen nie ve4e pravim po4ti vsi4ko koeto i mujete tui 4e ni triabvat samo za razplod :D:D:D

Анонимен каза...

i trite slu4aq sa gadni....bih predpo4ela da ne izglejdame kato karikaturi

Анонимен каза...

И как по точно определи, че жената е психически по силна? На базата на какво, че ми е интересно. Повечето жени веднага дават като аргумент цикълът им и това, че раждат. Е хубаво, вие пък не влизате в армията нали? Бих предпочел да кървя 5 дена в месеца и да имам смяна на настроения от колкото да съм далеч от семейството си и от близки и да знам, че мога да умра във всеки един момент. Винаги съм бил човек, който вярва в равенство на половете. Че и двата пола имат несъвършенства и положителни черти. Жени комплексарки винаги са ме забавляви - на теб мила анонимке освен физическа сила, ти липва и интелект ;) Иначе весел блог, както каза колегата и аз бих предпочел да наглеждам боба докато цъкаме белот с приятели на по бира ;) Иначе жените в днешно време хем искат да работят и да са равни с мъжа икономически, хем от мъжа е очаквано да е основата на семейството финансово, хем да пере, хем да чисти, хем да гледа децата - е кое по напред драги жени :)

И нека моля сериозен отговор без комплесарщина и сексизъм ;р Лично аз очаквам от моята половинка да е отговорна и да ме подкрепя, когато имам нужда, както аз нея, когато тя има нужда. В последно време обаче се на някакви ултра мъже-мразки женски попадам ;р

Анонимен каза...

И да добавя също - очаквате от един мъж да е мъж на място с характер, силен. Оказва се, че после е безчувствен и не ви разбира подкрепя емоционално. Искате да е емоционален, да споделя проблемите си - после бил безхарактерен и слаб. Нещо пак става парадокс малко. Та нека прочета малко гледни точки ваши ;)

lora каза...

Hora tfa e humoristi4na statiq, a ne debat ili universitetska lekciq... nomer1t e da se posmeem, a ne da se obijdame!

Публикуване на коментар