Изненади, подаръци, чудеса...

Алберт Айнщайн казва, че
'Има два начина да изживееш живота си: Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса, другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо.'
Винаги съм предпочитала втория вариант! От друга страна (нали съм си Близнаци и винаги има повече от една страна), точно когато всичко тече по мед и масло винаги успявам сама да се натикам в някоя дупка. Нали много хубаво не било на хубаво! Миналата година, така както нямах време за Сатурновата дупка, скочих в нея с двата крака. (Сатурновата дупка според астролозите е 20-30-40 или 50 дни преди рождения ден.) Не зная точно колко дни ме държа, по-важното е, че винаги ще помня как jenite направиха едно чудо и ме изстреляха толкова високо, че все още летя...

Точно днес искам да го споделя и да кажа отново БЛАГОДАРЯ! За това мислите ми се реят към изненадите, подаръците и чудесата...

Изненадите много ги обичам, обаче си мислех, че е много трудно да ме изненада човек. Някак все така се случваше, че като малка си намирах подаръците, без да ги търся. Това малко ми разваляше вкуса за празника, но си представям какво й е било на мама (толкова труд и въображение да ги скрие). После тя се отказа да изчаква повода за подаръка и ми го връчваше като го вземе - нали така или иначе ще си го намеря! Миналата година беше уникална в това отношение. Получих толкова приятни изненади, колкото за всички години до сега! Първо получих куп пожелания, които ме стоплиха и ми показаха колко обичана съм! Усещането е неповторимо!

След това започнаха да пристигат и подаръците. Винаги ми е било по-хубаво аз да подарявам, защото ми доставя удоволствие да видя, че с нещо съм допринесла за нечия усмивка - независимо дали подаръкът е материален, или такъв за душата. А миналия рожден ден просто се предадох на 1000001-те усмивки, провокирани от приятели! Нещото, което ме изуми до толкова, че да не проумея в първия момент от къде идва, беше точно такава торта със слънчогледи (или май беше още по-хубава) като на първата снимка от постчето-пожелание! Тя се оказа наистина вълшебна, както ми каза ти, Melisa! Поръча ми да си взема свещички и да си пожелая нещо, което със сигурност ще се сбъдне. Вълшебница!!! Благодаря!

Ден след събитието получих едно бурканче с изненади, което Tzvety е сътворила за мен. На много цветни листчета ми даде мъдри мисли, които да си припомням когато имам нужда! Благодаря! Пожелах си също да имам въображение почти колкото теб и да мога да изобретявам разни такива подаръци за душата.

Georgina ми даде криле да полетя, или ми напомни как да използвам своите. Пожелах си нещо, което не смеех да си поискам! Ти ми даде куража, мила приятелко! Благодаря!

Nathalie ми даде обич и приятелство в най-чист вид. Подари ми време заедно за едно пътуване до другите жени и до себе си! Благодаря за всичко!

Разбира се имаше куп други изненади и подаръци, но повечето от виновниците за тях мога да ги гушвам по-често. За това ми се искаше точно днес аз да ви пожелая нещо:
ЛЕТЕТЕ, МЕЧТАЙТЕ И НЕ ПРЕСТАВАЙТЕ ДА ТВОРИТЕ ЧУДЕСА ЗА ДРУГИТЕ И ЗА ВАС!



Facebook Comments

2 коментарa :

heni каза...

pologitelniq magnit bi trqbwalo da priwli4a otricatelni emocii,protiwopolognostite se priwli4at

Dimana каза...

Това heni от hienin ли идва??? Философско ;)

Публикуване на коментар