алармата на телефона ми пее нещо.

мине се немине. и телефонът ми започва да пее. така направи преди малко и ме подсети колко добра идея е това всъщност. истината е, че си я откраднах от един приятел. правеше ми впечетелние колко често му звънни телефона и той не го вдига. естествено, издържах няколко пъти, ама на 10я си казах каквото мисля. че не е хубаво да не вдигаш, когато те търсят. и тогава той седна и ми обясни. всъщност това не бяха телефонни звънения, а аларми. 4-5 на брой. разхвърляни из деня. в 8 часа записква първата и тя казва нещо конкретно, измислено от него. следващата е по-късно. и после другата и така.

стори ми се хитро. и реших да приложа и аз алармите в деня си. първата я нагласих за 8:30, допълних я и с подходящия заряд. нещо в стил: добро утро, прекрасен ден. нямам търпение да ти се насладя. следващата и идва ред в 12. тя ми говори за изобилие. сила. вяра. има и още. в 17. и в 21. последната ме подсеща, че е време да взема последните удоволствия в деня. като вана. хубава книга. чаша вино. или нещо дето в момента е хит при мен.

имам и една резервна аларма. тя е за специални случаи. ако последната ми идея има нужда от всекидневна подкрепа, тогава включвам и нея в действие.

схвана идеята.
телефонът е освен за обмен на клюки, и за енергиен будилник.


Facebook Comments

3 коментарa :

Анонимен каза...

Първо поздрави на тоя твой познат и второ наистина е доста идейно... =]

Georgina каза...

Много хубава идея е това,Нат и откакто ми я сподели и аз си имам няколко в моя телефон...понякога хората наистина ме гледат странно, когато телефонът ми прозвъни и не отговоря на "обаждането", а вместо това започна да се усмихвам на написаното - I'm happy to be here and now!! или You' re beautiful, don't forget it! и т.н. И така нещата се събират като 2 в 1,доза самокомплименти и доза настроение ..хихих
Благодаря ти,слънче, отново за готината идея.

Unknown каза...

Готино :-)

Публикуване на коментар