Моето АЗ.
Калейдоскоп от различни АЗ.

Какво съм АЗ, как приемам хората и как те ме приемат? Странно е, че с различните хора човек се държи различно – според отстрещната страна. Така срещите с различни хора редят пъзела на собственото ни АЗ.


Обичам приятелите си, но всеки един от тях вероятно вижда в мен различен човек. И смеха, и приказките са различни, а уж ги обичам еднакво. Или може би ОБИЧАМ ги, но по различен начин и форма. Колко хубаво човек да има приятели, за които да мисли с любов и срещата, с които да е всеки път като първа среща.

Защо Първа? Защото първата среща винаги е най-хубавата. Тогава всеки от нас се стреми да покаже най-доброто от себе си, най-интересното. А после някак свикваме един с друг, знаем кой какво ще пита и кой какво ще отговори. То е като старата обувка – малко поизкривена, поочукана, но удобна.

Как подреждаме калейдоскопа ли? Като обуваме старите си верни обувки и поемаме по пътя да търсим нови приятели...

QUEEN Friends will be Friends






Facebook Comments

9 коментарa :

Анонимен каза...

Глупости на търкала! Аз и различните ми Аз, в старите обувки. Публикувано от една жена, без Аз. Естествено анонимен коментар на несериозни и глупави публикации.

Nathalie каза...

6. Няма нужда да печелиш всеки спор. Съгласи се, че не си съгласен. и добавям, не обвинявай другия за това, което е. и което мисли.

Анонимен каза...

Накой беше казал че оглеждайки се в приятелите си ние всъщност се вглеждаме в себе си.Незнам дали е така, но знам че без приятелите си сме загубени - те ни помагат да намерим себе си.

keti каза...

Родителите си, децата си, роднините си не можем да изберем-избираме приятелите си. Те са нашето отражение, вдъхновение, подкрепа. Времето отнема някои наши приятели,но ни добавя нови. Това е надеждата, че ще имаме приятели и в бъдеще. Да си ни живи и здрави приятелите!

tany каза...

Кплко си права, Кети, никога един стар приятел не може да бъде заменен от нов, но защо да не разширим калейдоскопа си...

Скоро писах стих по темата, и понеже си много скъпа приятелка за мен, ти го посвещавам:

На приятелите


Какво ми трябва-
ами, нищо повече,
от мъж, когото
да обичам истински,
и две деца, които,
слава богу, имам,
та има кой стремглаво
да ми пълни мислите.

Така че, всичко друго
е за вас, приятели,
а то какво остана
-халосия дива,
и благодарността, и прошката,
и топлината ми,
които ще ви дам,
защото съм ЩАСТЛИВА!!!

keti каза...

Благодаря ти, Танюша! Ти си моя най-СПЕЦИАЛЕН приятел! Да си жива и здрава и бог да те благослови!

tany каза...

Всички да сме живи и здрави!
Честита Баба Марта!

keti каза...

Честита Баба Марта! Здраве, здраве, здраве и много смях в очите и радост в дните!

keti каза...

ХАЛОСИЯ!!!
http://vbox7.com/play:dceb26db

Публикуване на коментар