секс. болка. удоволствие.

някакъв случаен разговор, а пък ме доведе до такова ровене из една книга. отново се връщам към 11 минути на Коелю. този път търся парчето за подчинението, секса, и удоволствието.



Из дневника на Мария,
все още пияна от водката и удоволствието:


Когато нямах вече нищо за губене, получих всичко. Когато престанах да бъда тази, която бях, открих самата себе си.

Когато разбрах какво е унижение и пълно подчинение, се почувствах свободна. Не знам дали не съм болна, дали всичко това не беше само сън, не знам дали се случва само веднъж. Знам, че мога да живея без него, но бих искала да го срещна отново, да преживея същото, да стигна още по-далеч.

Болката малко ме плашеше, но не беше толкова силна, колкото унижението - тя беше само претекст. В момента, в който изпитах първия оргазъм от много месеци насам въпреки многото мъже и многото и различни неща, които те правеха с тялото ми, се почувствах - но нима това е възможно? - по-близо до Бога. Спомних си това, което той разказа за черната чума, за момента, в който самобичуващите се, опитвайки се да спасят човечеството чрез своята болка, откривали в нея удоволствието. Аз не исках да спася човечеството, нито него, нито себе си. Просто бях там.

Сексът, това е изкуството да контролираш неконтролируемото.




Facebook Comments

1 коментарa :

Анонимен каза...

Всичко тава е много лично!...Но ако след унижението и подчинението се е доближила до съвършенството и е почувствала миг свобода, то в момента господ не й е разрешил да контролира неконтролируемото!

Публикуване на коментар