Лили Иванова обърна хода на времето

Грандиозен концерт в зала 1 на НДК


Лили Иванова спря дъха на зрителите в препълнената зала 1 на НДК. През последните години тя непрекъснато ни изненадва с нови творчески хрумвания, а с концерта снощи убедително доказа световната си класа на творец и показа как в изкуството най-важното е реализирането на талантът на гениалните творци.

Лили Иванова отново заложи на музикалните дарби и силното сценично присъствие на виртуозните музиканти Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон, вокал), Бисер Иванов (китара) и Орлин Цветанов (цигулка) и в продължение на почти 3 часа зашемети възхитените си почитатели с оригинални нови песни, създадени в сътрудничество с други истински професионалисти в музиката, неочаквани аранжименти на любими мелодии, а с финалното изпълнение на познатите ни Панаири не остави и съмнение в това, че нейното творчество с всяка изминала година звучи все по-ново, съвременно и авангардно.

Естестеното поведение на сцената, запазена марка на Лили, и дълбокото уважение към останалите творци на фантастичното представление предизвикаха бурните аплодисменти и овации на пуликата. По традиция сцената беше отрупана с цветя от името на личности от политическия и творческия елит, институции и горещи почитатели.

Днес е вторият концерт на Лили Иванова. Билети все още има, побързайте!

(Организаторите изрично помолиха на концерта да не се правят снимки. Снимката е от личния ми архив от предишен концерт на Лили Иванова)

Facebook Comments

2 коментарa :

Анонимен каза...

Музикантите я спасяват
Млади и надеждни

pepi djelebova patriciq каза...

добър вечер ,лили е гордоста на БЪЛГАРИЯ ,НЕПОВТОРИМА Е.АЗ ЛИЧНО СЪМ СЕ СРЕЩАЛА И ГОВОРИЛА С НЕ Я , МНОГО Е ГОТЕНА НЕ Е НАДУТА ИЗОБЩО ЗА МЕН ТАКА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ НА ОНИЯ ГОДИНИ

Публикуване на коментар