Нежното Раждане. 18 септември.

мами и татковци, бъдещи мами и татковци, и всички любопитковци.

в петък, 18 септември, в 10:30 часа ще има прожекция на филма Нежното раждане {Gentle birth choices}. мястото е Плейцентър Приятели. а адресът Белите брези, бл. 2, ап. 4.


Нежното раждане е филм, показващ най-доброто от световните практики на естественото раждане : раждане във вода, вагинално раждане след секцио, раждане в различни пози, с присъствието на братя и сестри, емоциите на бащата, раждане вкъщи или в родилен център, както и вокализации и ефективни техники за справяне с болката.

продуцент на Нежното раждане е Барбара Харпър : експерт в областта на раждането и автор на книгата Gentle Birth Choices.

прожекцията е организирана от estestveno.com. след прожекцията ще има и дискусия по филма, ще се говори и за раждането в нашенските родилни домове.

важно !
местата са ограничени. иска се да пратим емайл на events@estestveno.com, че сме мераклии да присъстваме. цената на прожекцията е 5 лева.




Facebook Comments

4 коментарa :

Preor каза...

Емоциите на бащата ги преживях :-) и тази бебешката тема ще ми бъде актуална още дълго време. Моля, които присъства на прожекцията нека разкаже после.....
Успех на всички бъдещи мами и татковци.

Tina Spassova каза...

Бих отишла, но не знам дали ще ми подейства успокоително или напротив:) Натали, трябва да ми разкажеш после:))

Nathalie каза...

ще, ще ..преди малко ми потвърдиха, че все още има места и се записах. утре отивам и после ще разкажа. :)

стволови клетки цени каза...

Преди да отида да раждам се бях настроила много положително от всички обучения и филмчета, които бях изгледала. Според мен това много помага, настройката е много важна за протичането на раждането :)

Публикуване на коментар