любовта като пиано.

Нещо много малко този път, но с толкова голямо значение.

Любовта е като да свириш на пиано. Първо се научаваш да свириш по правилата, после забравяш за тях и свириш от сърце. ...Успява този, който умее да чака.






Facebook Comments

7 коментарa :

наталия каза...

така :)

Dimana каза...

Аз си мисля, че всичко, което правиш трябва да е от сърце, с обич. Свиренето на пиано е само едно от нещата, които могат да се превърнат в част от любовта - при мен не се получи. :)) Поздрави и успех!

Анонимен каза...

Любовта е да свириш на пиано както пръстите диктуват, без да си докосвал клавиши преди това... Свикнеш ли да свириш по правилата, любовта си отива.

Анонимен каза...

Какви ти правила та тава е любов!Единственото в любовта е да чувстваш!И с музиката е така може да си свириш по правилата и да си виртуоз, но да е скучно,но вложиш ли чувство и душа ще взривиш залата и ще искат още и още.

Анонимен каза...

dori i da se nauchim da svirim po pravilata i ot sarce,shte se chaka cql jivot ...Nqma perfekni muzikanti.Nali Greti ((((()))))

gss каза...

Да, души, няма перфектни музиканти, но аз говоря за музиката на тази любов,която прелива от сърцето, дори и понякога да излизат фалшиви звуци...защото когато прелива, тя стига до всички и всички около теб.А чакането? Чакането за мен е не просто да отхвърлиш правилата,а да осъзнаеш и намериш тази любов вътре в себе си, а след това да се оставиш на насладата от музиката й....

Анонимен каза...

прекрасно!вълшебно!

Публикуване на коментар