фестивалЪт на храната в Сидни

























как да се из-рекламираш? какво ли не сме виждали вече. но това! това си заслужава гледането и вкусването. вкусното гледане. национални флагове в чиния. с подбраните традиционни храни. позна ли ги? тук са : Италия, Франция, Австралия, Бразилия, Гърция, Индия, Япония, Ливан, Южна Корея, Испания, Швейцария, Виетам ..и знамето на света.

това са рекламките на Food festival Sydney или Международният фестивал на храната в Синди, Австралия. който ще бъде съвсем скоро. от 9 до 11 Октомври. таз годишното събитие ще замести набралия през годините популярност Good Food Month. и ще събере топ Готвачи от цял свят. ..

а сега кой ще спретне един български флаг в чиния?



Facebook Comments

4 коментарa :

Тони каза...

"а сега кой ще спретне един български флаг в чиния?"
Провокира ме,Натали.Очаквайте скоро включване на стената на "Сайтът на една жена" във Фейсбук...

Nathalie каза...

страхотно се радвам и чакам с нетърпение да видя включването ти :) ..

Анонимен каза...

Изненадвам се, че не си виждала рекламите на Пикадили, които от около година са в този стил, имаше и флагове направени с храна и какво ли още не. Не казвам,ч е дизайнера на Пикадили е нещо новатор, защото това е правено и преди, но на мен лично много ми допадат техните реклами.

Nathalie каза...

Анонимен, много си прав. виждала съм рекламките на Пикадили. но съвсем бях забравила за тях. и е правено и преди, това също е вярно. сега издирвам и други подобни идеи. и няма да подмина да покажа и тях. идеята е добра. току виж сме се замислили за местната ни храна и сме забравили да се тъпчем с мазни сандвичи и полуфабрикати ..

Публикуване на коментар