Когато бях млад

When I Was Young - Ennio Morricone Когато бях млад, имах светлина Но сега тази светлина изчезна И сега те ми казаха, че съм станал мъж Но детето в мен винаги ще си остане... Когато бях млад, се грижех за майка ми Бъдещето изглеждаше сигурно Но с годините се събраха страхове И сега аз не съм сигурен... Когато бях млад, аз се смеех и играех Не мислех за утрешния ден Но сега с тъжни очи поглеждам назад ужасен Да намеря времето, което споделихме... Когато бях млад, светът беше изпълнен С любов, вяра и загриженост Не съм си и помислял, че ще остана сам Не съм си и помислял, че няма да имам дом И че ще умра самотен...

Facebook Comments

2 коментарa :

Галина каза...

Музиката е вълшебна, но от текста лъха на отчаяние....... Автора му е изживявал труден период, когато го е написал...А и самия клип е в тъмни краски и навява скръб и самота...Мисля, че е най-добре да се слуша само мелодията!

Анонимен каза...

Толкова хубава филмова музика е написал Морриконе и винаги ще се слуша с удоволствие,но истината е,че самотата е много-тъжното състояние на духа, тя е безнадеждна и с копнеж по младост и пълно с хубави преживявания минало.На мен текста ми звучи като зов за помощ и на фона на тази музика си мисля,че все пак там на ...е срещнал някой с когото да сподели времето и живота си за напред!

Публикуване на коментар