жените и мъжете на Кама Сутра.

ако не си се зачитал из Кама Сутра, препоръчвам ти да го направиш. ще откриеш освен техники за удоволствие и много мъдрост. поднесена в секси вариант. Кама e думата за желание, а Сутра за нишка. проследи нишката на желанието.

Любовният акт трябва да започне, когато го пожелае не разумът, а тялото. Наслаждението ще бъде пълно, когато най-напред го получи жената.


не знам какво се сетих, но реших да прегледам един отдавна прибран файл. с Кама Сутра историйки. зачетох се за жените. после за мъжете. търсех да разпозная себе си. потърси се и ти :

Брахма е създал за наслаждение три типа жени!


Пармини.
те са скромни, срамежливи в леглото, кротки. имат крехко тяло, малки гърди и слаби бедра. мъжете ги желаят страстно и получават в леглото пълно удовлетворение.

Cигрини.
те са горещи и страстни. безсрамни в любовта. жадуват наслаждение. бързат към леглото и не се скъпят на ласки. тялото им е топло и плътно. гърдите щедри. бедрата обилни. краката силни. мъжете ги желаят винаги. безкрайно ги ревнуват. в леглото изпадат в ярост, която свършва с пълно изнемогване.

Санхини.
те са с мярка страстни, разсъдливи, владеят желанията си, не са срамежливи, но са скромни, практични и мислят за децата. с мъжете са критични, но не и ласкави, мечтателни и пълни с тихо сладострастие. мъжете се женят за тях, но в леглото предпочитат да бъдат с други.

женското в мен се обади. 3 типажа женски, а един куп мъжки. общо 6. мъжете биват слон, жребец, леопард, лъв, бик и муле. според начина, по който правят любов.

Слон.
привлича жената повече преди, отколкото след. голям и тромав. не зачита изкуството на любовта. липсва ми жилавост.

Жребец.
хубав, чувствителен към женската ласка, дълъг. в любовния акт е прибързан, неакуратен, самолюбив, неблагодарен. предпочита го робинята, но не и принцесата.

Лъв.
с благодарно сърце, силен в леглото. голям и твърд. движенията му са енергични и ласкави. той е добър съпруг, но скромен любовник. жените го желаят повече, отколкото той тях.

Леопард.
лек, бърз и ласкав. ласкав и благодарен, настойчив и неуморим. той е насладата на младата жена и надеждата на нейните сънища, любовта с него е възторг и наслаждение.

Бик.
як, упорит. къс, но могъщ. ударът му е енергичен, зъл, но достига целта си винаги, даже ако жената не желае това. ласките за него са излишни. в любовта е силен. изкуството на любовта му е безразлично.

Mуле.
дребен, бавен и прекалено спокоен. дълъг и жилав. спокоен и уморителен със своето бавене. желанията му граничат с желанията на жената. не познава изкуството на любовта. жената, може да се разпореди с него, както иска.



Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар