докато растем и стареем, учим.

приятно е да споделяш. приятно е и да получаваш.
споделям приятно, полученото приятно в женската поща :
Леда, е приятната виновница за редовете по-долу :
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

докато порастваме и остаряваме, ние научаваме, че дори и единствения човек, който не би трябвало да ни подвежда, най-вероятно ще го направи.

нашето сърце ще бъде разбито повече от един път и всеки следващ ще бъде по-зле от предишния. ние също ще разбием нечии сърца, но ще забравим как се чувства човек, чието сърце е било разбито.

ще се скараме с най-добрия си приятел. ще обвиним новата си любов за неща, които старата любов е извършила. ще плачем, защото времето лети прекалено бързо и накрая ще изгубим някой, когото обичаме.

какво друго ни остава, освен : да снимаме прекалено често.


да се смеем прекалено много. всеки 60 секунди, които прекарваме намусени, са 1 минута загубено щастие, която никога не може да върнем. да обичаме така, сякаш никога никой не ни е наранявал! да не се страхуваме, че животът ни някога ще свърши,а че може въобще да не започне!



Facebook Comments

5 коментарa :

roshavka каза...

страхотно е :)

Анонимен каза...

мн хубаво, кратко и изчерпателно :)) благодаря

Анонимен каза...

Е, не е възможно всеки път да прочитам тук точно това, от което имам нужда!Много благодаря!

Анонимен каза...

Добре, че сте вие, за да ми напомните в моменти като този (когато се ядосвам за някакви пълни глупости...) да ме върнете в реалността и да ми покажете, че има толкова прекрасни неща в живота ... и да ме заредите с положителна енергия ... БЛАГОДАРЯ (sun)

Анонимен каза...

Mnogo ste dobri , no vkaraite i vitsove

Публикуване на коментар