филмът HOME { 5 юни 2009 }

да започна оттук : че днес е 5 юни. Световният ден на околната среда.
докарали сме го до там, че да имаме поредица празници посветени на грижата ни за Земята. мотото тази година е : Твоята планета се нуждае от теб – присъедини се към борбата с изменението на климата! наистина го направи. интернет е пълен с идеи как можеш да го направиш. като се започне от разделното събиране на боклука, през избора на велосипед и ...  който търси начин, той го намира : Go Green

и да продължа с : филмЪт HOME {Дом}, посветен на съдбата на нашия дом, планетата Земя. авторът на HOME Ян Артюс-Бертран (Yann Arthus-Bertrand) ни показва великолепието на Земята в кадри от 50 страни, снимани от въздуха.

официалният старт на филма е 5 юни в 19 часа. или точно сега. това е първият филм, който тръгва едновременно по екраните в над 50 страни. ако не си се добрал до Дома на Киното в София : филмът HOME (ДОМ) в youtube или парченце от него : трейлър на филмът HOME (ДОМ) или официалният сайт на : филмът HOME (ДОМ)

Facebook Comments

1 коментарa :

Детелина каза...

Чудесно напомняне, Натали! Не знам защо хората не оценяват достатъчно природата и е хубаво от време на време да им се припомня, че сме зависими от нея и трябва да си я пазим така, както пазим и живота си.

Публикуване на коментар