Кой е твоят РОЖДЕН ЦВЯТ?

Намери рождената си дата в този списък и разбери....
Kой е твоят РОЖДЕН ЦВЯТ?

А после слез по-надолу,
прочети неговото тълкуване
и разбери нещо повече
за себе си и своя характер
...Kоя ДАТА на какъв ЦВЯТ съответства?

23 Декември - 1 Януари = Червен
2 Януари - 11 Януари = Оранжев
12 Януари - 24 Януари = Жълт
25 Януари - 3 Февруари = Розов
4 Февруари - 8 Февруари = Син
9 Февруари - 18 Февруари = Зелен
19 Февруари - 28 Февруари = Кафяв
1 Март - 10 Март = Тъмно син
11 Март - 20 Март = Лимонено жълт
21 Март = Черен
22 Март - 31 Март = Лилав
1 Април - 10 Април = Морско син
11 Април - 20 Април = Сребърен
21 Април - 30 Април = Бял
1 Май - 14 Май = Син
15 Май - 24 Май = Златист
25 Май - 3 Юни = Кремав
4 Юни - 13 Юни = Сив
14 Юни - 23 Юни = Кестеняв
24 Юни = Сив
25 Юни - 4 Юли = Червен
5 Юли - 14 Юли = Оранжев
15 Юли - 25 Юли = Жълт
26 Юли - 4 Август = Розов
5 Август - 13 Август = Син
14 Август - 23 Август = Зелен
24 Август - 2 Септември = Кафяв
3 Септември - 12 Септември = Тъмно син
13 Септември - 22 Септември = Лимонено жълт
23 Септември = Олива/Маслинен
24 Септември - 3 Октомври = Лилав
4 Октомври - 13 Октомври = Морско син
14 Октомври - 23 Октомври = Сребърен
24 Октомври – 11 Ноември = Бял
12 Ноември – 21 Ноември = Златист
22 Ноември - 1 Декември = Кремав
2 Декември - 11 Декември = Сив
12 Декември - 21 Декември = Кестеняв
22 Декември = МеталенKак се тълкува всеки един от ЦВЕТОВЕТЕ?


Червен
Привлекателен и мил човек. Ти си придирчив и винаги влюбен ... и обичаш да си влюбен. По принцип си бодър и весел, но понякога изпадаш в депресия или променяш настроенията си много бързо. Обичаш хората, с които може лесно да се общува и които те карат да се чувстваш комфортно.


Оранжев
Разчиташ изцяло на себе си и знаеш как да се държиш и представяш в обществото. Знаеш как да постигаш успехи и винаги се стремиш към тях. Трудно намираш партньор в живота, но веднъж откриеш ли го, знаеш, че той ще бъде завинаги.


Жълт
Ти си приятен и невинен човек. Вярваш на много хора, а по отношение на връзките си, търсиш партньор, който да бъде лидер във вашата връзка. Вземаш правилни решения и правиш винаги правилен избор точно когато трябва. И винаги мечтаеш за романтични преживявания и взаимоотношения.


Розов
Винаги се стремиш да си най- добър във всичко и обичаш да помагаш и да се грижиш за останалите хора. Но не се задоволяваш с малко и лесно. Понякога си обсебен от негативни мисли и търсиш романтична любов, но която уви се среща само в приказките.


Син
Поставяш си високи цели и си придирчив. Артистична натура си и обичаш да си влюбен, но приемаш любовта не чрез сърцето си, а чрез разума.


Зелен
Обичаш срещите с нови и интересни личности. Не си срамежлив човек, но понякога можеш да нараниш чувствата на хората около теб чрез своите думи. Харесва ти да си обичан и да те забелязват, но в повечето случаи си самотен, очаквайки “правилния” (идеалния) партньор в живота.


Кафяв
Дейна и борбена личност. Спортист по природа. Ти си влюбчива натура, но е трудно за останалите да се обвържат с теб. Във връзките си даваш всичко от себе си.


Тъмно син
Твоите чувства и настроения се променят бързо и често. В повечето случаи си самотен. Обожаваш да пътуваш. Добър оратор си, но същевременно умееш и да изслушваш останалите хора. Доверчив си. Трудно намираш любовта и лесно я губиш. Твърде често нараняват чувствата ти.


Лимонено жълт
Ти си спокоен и хладнокръвен, но лесно се поддаваш на стрес. Ревнив си; лесно те нараняват и най- незначителни неща. Способен си да отдадеш себе си и чувствата си на всеки, който ти вярва и ти харесва.


Черен
Ти си интересна личност, но и доста алчна. Не харесваш промените в своя живот. И веднъж вземеш ли решение, то това е окончателно. Любовният ти живот също е интересен и необикновен.


Лилав
Ти си загадъчна личност, не си егоист и лесно се запленяваш по различни неща и имаш разнообразни интереси. Денят ти може да бъде тъжен или щастлив в зависимост от настроението ти. Популярен си сред своите познати. Понякога постъпките ти са необяснимо глупави. Лесно прощаваш на околните и забравяш бързо неприятните случки. Търсиш партньор, на когото можеш да разчиташ.


Морско син
Атрактивна, привлекателна личност, обичаща живота. Чувствата ти са много силни по отношение на всичко. Но и “обезумяваш” много лесно. Веднъж привържеш ли се към някого, трудно го забравяш.


Сребърен
Срамежлив човек си. Имаш богато въображение и обичаш да опитваш нови неща. Обичаш предизвикателствата. Лесно запомняш и учиш, и обичаш постигането на целите ти да е съпроводено с трудности. Любовният ти живот обаче е труден и объркан.


Бял
Често мечтаеш и си поставяш ясни и конкретни цели в живота. Ревнив си. Не се противопоставяш на нещата лесно; мекушав си. Различен си от останалите и понякога мислиш повече за останалите, отколкото за себе си.


Златист
Знаеш, кое е правилно и кое е грешно. Весел човек си. За теб е трудно да намериш личността, която търсиш, но веднъж срещнеш ли “точния” човек, не можеш да се влюбиш отново дълго време.


Кремав
Спортна натура, винаги стремяща се към победа и съревнование. Не обичаш да губиш и винаги си бодър и весел. Ти си човек, на който винаги може да се разчита. Предпочиташ да избираш интимните си партньори внимателно и не се влюбваш лесно. Но веднъж срещнеш ли подходящия човек, то това е за дълго.


Сив
Привлекателна и дейна личност. Не криеш своите чувства и изказваш всичко, което мислиш. Но понякога си егоист. Искаш да бъдеш забелязван от околните и да се отличаваш от тях. Знаеш какво да кажеш на точно определеното място и в подходящия момент. Притежаваш невероятно чувство за хумор.


Кестеняв
Ти си забележително интелигентна личност. Обичаш да вършиш нещата по начин, който на теб ти харесва, но това не винаги се харесва на останалите. По отношение на любовта ст и търпелив и послушен... Държиш на партньора си, но трудно го откриваш.


Олива/ Маслинен
Много сърдечен и приятен човек. Чувстваш се добре сред приятели и в семейството. Не одобряваш насилието и избухливостта.


Метален
Много интересна личност. Имаш високи критерии към себе си и си придирчив в любовта. Винаги вземаш точните решения и рядко правиш глупави грешки. Обичаш да си лидер, а това ти помага да откриваш много нови приятели.


източник е triada.bg
Facebook Comments

7 коментарa :

trendoffice каза...

А останалите дати?

Nathalie каза...

кои са останалите дати?

trendoffice каза...

извинявам се :) - разсеяла съм се и не съм забелязала, че ги има всички.

Nathalie каза...

август месец и тази жега ..вече всички плачем за море и почивка;)

efirna каза...

Написаното отговаря за мен като душевност!

Tanparmaiel каза...

Интерено ми е защо някои цветове се отнасят само за една дата, а не за цял период?

Анонимен каза...

Нищо общо.

Публикуване на коментар