Започни от днес...

... да не се тревожиш за вчерашния ден - той е в миналото, а то никога не се променя... само ти можеш да се промениш, ако желаеш да го направиш.

... да не се тревожиш за утрешния ден - той винаги ще е пред теб и ще очаква да дадеш най-доброто от себе си, но това може да стане само, ако изживееш пълноценно днешния ден.

... погледни се в огледалото и виж себе си - личност, която заслужава внимание и възхищение, личност с която ще ти е приятно да общуваш, която с удоволствие ще опознаеш и уважаваш.

... да цениш всеки момент от живота си и даровете, които получаваш в този свят, споделяй щедро тези подаръци с околните.

... поне за миг се отклони от утъпкания път и се наслади на тайните, които откриваш.

... посрещай предизвикателствата с кураж и решителност... преодолей бариерите, които могат да попречат на твоето израстване и самоусъвършенстване.

... не позволявай липсата на кураж да поквари собственото ти АЗ, желанието да успяваш и способността ти да обичаш.

... погледни с нова вяра към човешката доброта, независимо какво ти се е случвало до сега. .. това е шанса ти за по-добро бъдеще.

... отвори съзнанието и сърцето си, посрещай с желание преживяванията си, запознай се с нови хора, но не очаквай съвършенство нито от себе си, нито от някой друг, защото не съществува съвършенство в този несъвършен свят.

... осъзнай, че ти си отговорен за собственото си щастие, затова прави неща, които те правят щастлив.

Започни от днес...


материал от нета...


Facebook Comments

1 коментарa :

Elcheto каза...

Искам да те предизвикам да напишеш статия за твоя идеален свят , виж повече тук http://elitobelito.blogspot.com/2008/06/blog-post_24.html

Публикуване на коментар