Семинари за самоусъвършенстване

Зърнени закуски – полезно, рекламно

Актът на сънуването не се ограничава само с нощните видения. Може да не осъзнаваме, но ние сънуваме във всеки един момент. На семинара Силата на Сънуването ще ви научим как да овладеете сънищата си, като чрез тях събудите и проявите креативността. Да си спомните прекрасните начини на изразяване, които все още не сте си позволили.



Зърнени закуски – полезно, рекламно

Йога-Нидра е древна техника, наследена от тантрите. Нидра на санскрит означава сън, но Йога-Нидра не е сънуване и при нея сънят не се счита за релаксация. Сънуването е процес, присъщ на дясната половина на мозъка, която е абстрактна и говори чрез тялото посредством чувства и символи. За разлика от нея, лявата половина работи с логиката и говори чрез ума.



Зърнени закуски – полезно, рекламно

Предлагаме съвършено нов подход към кристалите. Ще ви научим как кристалът да се превърне във ваш приятел, преводач на послания от измеренията и съюзник в работата със светлината. Кристалите могат да бъдат посредници между вас и ДНК, която има структура на течен кристал. Чрез тях вие ще чуете песента на милионите ваши клетки. Ще откриете дисонанса и ще излекувате 'грешните' ДНК кодове.


Tворчески семинари и уъркшопи

Курс по рисуване за деца

Уникално за всяко дете пътешествие из страната Фантазия, изпълнено с множество вълнуващи приключения. Заедно с нашия герой, който преминава през различни страни и събира различни преживявания, ще проверим и развием детските усещания за цвят, допир, аромат, звук и въображение. Основна тема: преминаване последователно през страните на Лъчите – всеки лъч има собствено кралство във Фантазия и приказно име.



Изработка на свещи

За да не угасва огънят в сърцата Ви, изработете сами своите свещи!Внесете аромат и светлина в дома си, направете оригинални подаръци и украси с вдъхновение! Свещите, създадени от Вашите ръце, заредени с намерение и ентусиазъм, изразяват индивидуалност и променят атмосферата във всеки дом. Подаръци: 10% намаление от уъркшоп Изработка на свещи



Батик уъркшоп

Батик е древна техника на рисуване върху текстил, възникнала преди повече от 5000 години. Комбинацията от восък и бои съчетава характеристиките и изразните средства от акварел, стъклопис, мозайка и др. Техниките за рисуване се усвояват с лекота. Те ви предоставят неограничени възможности за разгръщане на въображението. Ще сътворите вашите уникални аксесоари и дрехи, дори никога да не сте се занимавали с рисуване и обработка на платове.Подаръци: 10% намаление от уъркшоп Батик



Зърнени закуски – полезно, рекламно

На Санскрит думата Мандала има две значения - Кръг и Център. Представлява концентрична диаграма от елементи, организирани според законите на свещената геометрия, която изразява ниво на съзнание или енергия. В изкуството се свързва с осъзнаване и с най-интимното изразяване от сърцето. Мандалата може да води към съзерцание и самоосъзнаване, по-силно от която и да било друга форма на изкуство.Подаръци: 10% намаление от семинар Рисуване на мандали



Зърнени закуски – полезно, рекламно

За много хора процесът на рисуване е сложен, тайнствен и донякъде излизащ извън човешките разбирания. Трудността в рисуването идва не от липсата на техника, а от начина на възприятие на реалността. Способността да се изразиш чрез картина зависи от умението да виждаш, да наблюдаваш, а наблюдението те обогатява. Рисуването е процес на сливане, изчезва чувството за време, освобождаваш се от напрежението, навлизаш в състояние на радост и вдъхновение, които носят силен творчески заряд.



Център за здраве и хармония

Зърнени закуски – полезно, рекламно

Нашият холистичен подход към здравето съчетава методи на източната и западната медицина: Юмейхо терапия, Су-джок, Акупунктура и Акупресура, консултиране с психолог и психотерапия, енергийно лечение с Кристална светлина, класически масаж, терапия с мед и шоколад, ароматерапия, масаж с нефритени термолегла, рефлексотерапия, спа терапии, антицелулитни и отслабващи процедури. Подаръци: 3 безплатни процедури термомасаж и 30% отстъпка от процедура по избор.

Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар