Yes +


уж се уча да казвам (не), а само 2 вечер назад, повторих в рамките на час и половина толкоз пъти YES, yes, yes, yes, че се разсмях на себе си. а докато пътувах към вкъщи сред пустите и мокри улици получих прозрение: (не) просто не вибририра добре с мен и в мен. докато (да) естествено и нормално си идва. ако заместя (не, на предложенията на другите) с (да, на себе си, свободното си време, интересите си) и всичко се подрежда гладко и плавно. готино!

как да не съм благодарна, че в четвъртък вечер се надигнах и отидох до Софийския университет, където Avinash (чете се Авинаш) имаше безплатна лекция пред студенстката аудитория. само за протокола, Avinash e младеж в порядъка на 20+, дипломиран инженер, бивш модел и индиец по народност, който води програмата YES!+ на Art of Living.

седях си чинно в аулата на СУ, уморена от препускане и очакваща в тишина лекцията му. когато младежът застана отпред си казах, (ех .. какво ли ще науча от теб?). не предполагах, колко много ще се смея и че зарибяващият му ентусиазъм ще ме събуди. той и неговите игри ме подсетиха колко мощно действие има пляскането с ръце и че съм скрила някъде из архива си мини-файлче, което да ме зарежда, когато мотивацията ми съвсем се изпари. съвсем естествено звука от ръкоплясканията ми носи усмивка, дори без действие от моя страна. чуй го. ..



лекцията на Avinash бе част от безплатните лекции, заложени в националното турне на Свами Джотирмая, за което вече писах под заглавието «Събуди се, разтърси се» и за което вече се уредих с билет. забавно беше, че 3 пъти питах.. (ама, билета наистина ли е само 30 лева за 3 дни?). докато накрая не ми казаха да, да, да.

уроците и подсетките са навсякъде, само уши и очи да имаш за тях.

Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар