новите знаци!


обозначенията :) ;) :D :P и сие са дълбоко заседнали в чат кореспонденцията ми. без тях всичко ми изглежда леко скучно. а някой от думите звучат студено, чак хладно. не и, обаче, ако им добавя поне едно от изброените.

но като всичко друго дето е нонстоп в употреба, са се изтъркали вече. така де, дискети вече няма, заместиха ги дисковете. icq има, но всички са в skype. altavista има, но никой не се сеща да я ползва, защото всички питат чичко google. време е за ново-въведения и при усмивките и сълзите, също целувките и заразителния смях.

първото предложение е прелетяло хиляди километри и идва от страната на изгряващото слънце. малко зор видях, докато ги изпиша първия път. ще ми трябва повече практика.

: ) = (^_^)
; ) = (~_^)
: D = (^____^)
: ( = (-_-)
:'( = (;_;)
: 0 = (0_О)
: * = (^3^)

а втората идея е на заем от blippr. мястото, на което имаш 160 думи, за да направиш коментар на книга, филм, книга, музика или игра. идеята е да изразиш много повече от усмивка. а да дадеш одобрението си или неодобрението за нещо.

=D (обичам го) =) (харесва ми) =| (не ми харесва) =( (мразя го)



Facebook Comments

1 коментарa :

nana каза...

Аз никога не съм ползвала тези означения и ако трябва да ги уча-зор ще видя.Удобни са-защото не се изписва истинската дума, и по-малко се казва наяве.Ще опитам, но сигурно ще има грешки

Публикуване на коментар