ЖЕНИ И МЪЖЕ.
3 ИСТОРИИ ОТ ЖИВОТА.

Наскоро прочетох тези истории, които не са реални истории, а забавни и весели. Те са едно намигване към интелигентните жени и мъже. В никакъв случай не ги възприемай като феминистки, а като форма за забавление.


ПЪРВАТА...

Единадесет души висят на въже от хеликоптер, 10 мъже и 1 жена. Тъй като въжето не било достатъчно здраво, за да издържи всички, решили един от тях да се пусне, защото иначе всички щели да паднат. Не можели обаче да решат кой да се жертва. Тогава жената заявила, че тя ще се пусне доброволно от въжето, защото жените са свикнали да правят всичко за своите деца и за своя мъж, да даряват всичко на мъжете и да не получават нищо в замяна. Когато жената приключила с думите си, всички мъже започнали да ръкопляскат...

ИЗВОД: Никога не подценявайте силата на една жена.


ВТОРАТА...

Група жени и група мъже пътували с влака за семинар. Всеки от мъжете си бил купил билет. Цялата група жени обаче имала един единствен билет. Мъжете само клатели глави и тайно злорадствали в очакване арогантните дами да си получат заслуженото. Изведнъж една от жените извикала: „Кондукторът идва!” При този сигнал всички жени скочили и влезли в тоалетната. Кондукторът проверил билетите на мъжете. Когато видял, че тоалетната е заета, почукал на вратата: Билета Ви моля! Една от жените плъзнала билета под вратата, кондукторът го издърпал и го перфорирал.

На връщане мъжете решили да използват същия трик. Купили само един билет за цялата група и много се учудили, когато разбрали, че този път жените нямат нито един билет. След известно време една от жените извикала: Кондукторът идва! Веднага мъжете скочили, втурнали се към тоалетната и се заключили вътре. Жените спокойно се отправили към съседната тоалетна. Преди последната жена да влезе в тоалетната, почукала на вратата на мъжката тоалетна: Билета Ви моля!

ИЗВОД: Мъжете с удоволствие използват методите на жените. Но определено не ги схващат!


ТРЕТАТА...

Един ден трима мъже се разхождали през голяма гора и стигнали да огромна, буйна река. Трябвало да минат от другата страна. Но как да пресекат тези буйни води?
Първият мъж коленичил и започнал да се моли: Господи, моля те, дай ми сили да преплувам тази река!

Господ му дал дълги ръце и силни крака. Така мъжът можал да преплува реката. Отнело му два часа и на три-четири пъти без малко да се удави. Но: Успял!

Вторият мъж видял всичко това и също отправил молитва към Господ. Господи, дай ми сили и необходимите инструменти, за да премина реката!

Господ му дал едно корито и мъжът успял да премине реката, въпреки че коритото на няколко пъти едва не се обърнало.

Третият мъж, който наблюдавал всичко, коленичил и се помоли: Господи, дай ми сили, средства и интелект да прекося тази буйна река!

Господ превърнал мъжа в жена. Тя погледнала картата. Повървяла обратно на течението на реката и преминала по моста.




Facebook Comments

11 коментарa :

Анонимен каза...

Ха, ха, хареса ми най-много последната история :) Весел ден!

Анонимен каза...

Така е...Човек трябва да е готов да понесе всякакви удари,дори и от един от любимите сайтове и прекрасната "Една Жена":-)) Сайтът е великолепен. Това,че сте феминистка си личи от главните букви(нарочно гешно изписани) в заглавието. Намигването в тези смешки е към блондините холивудски тип предполагам?

Цвети - жена каза...

Определено има хумор, но вулгарен хумор, който да разсмива и задоволява мъжка публика от особен род...
И не мога да възприема нещо като феминистко щом като то е антифеминистко - всичко в този текст, включително и едничкото изречение от История Първа, в което се разказва за женския навик да служи на семейството и най-вече на мъжете без да иска нищо в замяна...цели да осмее това робско поведение.., та цялостно тирите истоии представят жената като: научена да прави нещо по навик, а не от себеготовност.., прикрита, притворна, лукава, подла, изманица, служеща си с хитрост... и интелекта й по-скоро трябва да се възприема като хитрина, посредством, която жената избягва трудностите... като предпочита да действа не открито, а чрез заобикаляне... - И затова не мога да възприема написаното като форма за забавление, а кото форма на ОБИДА отправена към представителките на нежния пол... очевидно от някой ЖЕНОМРАЗЕЦ, подписал се в това списание за жени като уж-жена, ала жлъчността в разказа недвосмислено издава неговия мъжки почерк.
И вярвам, че всеки интелигентен и здравомислещ Човек, бил той мъж или жена, ще се съгласи с думите ми...стига той да е добронамерен и почтен.

Пламен Петров - Пламски каза...

Историите са весели - благодаря за усмихването!

А тия, дето са станали с гъза нагоре - не трябва да са ви мерило! ;-)

keti каза...

Благодаря Ви, Пламски!!! Вече взех да се съмнявам жена ли съм, мъж ли съм?!!!!

Анонимен каза...

Разкошниса и трите историйки.БРАВО МНОГО ХУБАВ САЙТ!!!

Дима каза...

Не се съмнявай,ЖЕНА СИ и то най-високо качество,историите са прекрасното доказателство,колко си навътре с материала и мъжа който е до теб ще е истински щастливец.Много се смях и когато не съм на кеф ще си ги припомням,знам,че веднага ще се захиля и то искренно.

Анонимен каза...

Тези определено ме усмихнаха ;)

svetlina каза...

:)))))
Която жена не се вижда в написаното горе, никаква жена не е :))))

Анонимен каза...

Много добри истории. Само, че съм ги чел преди повече от 5-6 години, като главните действащи лица бяха един инженер и 10 служители от т. н. "Човешки ресурси". Ставаше дума за способностите и логиката на инженерите, съпоставени към служителите от ЧР.

плъзгащи врати каза...

Статията ви е чудесна.Много е приятно да четеш за това како имат мъжете и жените в повече един срещу друг. Винаги съм смятала и продължавам да вярвам, че ние жените сме доста по силният пол, благодарение на които живота днес е такъв какъвто го виждаме.Ако не бяхме ние, то мъжете не биха се борили да се доказват и правят всичко само и само да ни привлекат вниманието. Надявам се да ни пишете пак.

Публикуване на коментар