прости ми. обичам те. на'здраве. и щастлива нова година.


сядам днес да пиша за утре. бях даже решила да пропусна този път. и да оставя денят да отмине без да кажа за него. но се сетих нещо и за това сега съм тук пред missy и пиша за 14 февруари.

едва ли е останал някой, който да не знае, че утре е ден на влюбените, Свети Валентин, католически празник превърнал се в традиция за цял един свят. ден, в който подаряваме любов, доставяме любов, готвим с любов, правим всичко, че да отбележим любовта. освен всичко, утре е и Новолуние. и защото е второто новолуние от началото на 2010, и първото новолуние за февруари, за това е нова година, китайска. ден е и за прошка, според нашия православен календар. изобщо много неща, събрани в един ден. за малко да пропусна, че е и Трифон Зарезан по стар обичай. излиза, че има за всеки по нещо. къде съм аз, обаче, в това нещо?

излязох за съвсем малко до магазина отсреща и вече бях заразена, върнах се с 3 балона удома. красиви, червени, които сега се мятат свободно пред погледа ми. имах избора да купя 1, 2 или 3. помислих си за 1, и веднага отхвърлих идеята. посегнах за 2, символа на двойката. и тази кауза, пропадна. тръгнах си с 3. сакрално число. Отца и Сина, и Светият Дух. Светият Дух е 3. 2010 е 3. и покрай това 3, мислите ми се разбъркаха.

имах планове за 14(и), партита-мартита. сбирки, хора. ще ги отменя. поисках да остана насаме с един специален дух. с моя дух. да му поискам прошка, да го даря с любов, да отпразнувам с него новата година, новия ден, новата ни връзка.

прости ми. обичам те. на'здраве. и щастлива нова година.


Facebook Comments

4 коментарa :

keti каза...

Страхотно, Натали! Любовта към света тръгва от любовта към себе си и от хармонията в себе си! Нека простим първо на себе си, а после и на другите! Щастлива и сияйна нова година!

Наистина Жена :))) каза...

Прекрасна моя :) Много силно ме докосна това, кето си написала :))) Мислим еднакво :))) Ето и моят отговор -

http://www.facebook.com/nina.smiley?ref=profile#!/note.php?note_id=275478874190&id=695216587&ref=mf

Ти вече си го чела :)

Обичам твоят специален дух :) Пожелавам ти един вълшебен празник с най-специалният човек на света за теб - тази в огледалото! :)))

Анонимен каза...

много хубаво

Анонимен каза...

Много е хубаво, благодаря ти, съжелявам само че го прочетох малко късно, но някак си успях да съхраня на 14-ти по частица от всичко което си написала без да искам.Знаеш ли,иска ми се само че да не показваме любовта си едни към друг само на определена дата... Затова пожелавам на всички да запазят любовта си истинска и да я показват и споделят всеки ден!

Публикуване на коментар