21 декември: специален ден

имаме само още 10 дни до края на годината. 21 декември е ден 355 в годината според григорианския календар. и е един много специален ден.


как научих за това? пред 2 седмици, Roshavka ми изпрати интервю с астролога Гал Едем Сасон по bTV.направо ще цитирам какво той казва за 21 декември.

21 декември е много специален ден. в небето 3 планети се събират. нещо като конференция на планетите. това е много важно време, когато човек може да излекува себе си.

повечето хора няма да направят нищо специално на този ден. и ще пропуснат възможността. нещо като да пропуснеш обаждане от Господ. ако, обаче, направим нещо специално на 21 декември. например, ако имаш конфликт с тъщата си, обади й се. ако съседът ти иска да те съди, иди и си поговори с него. отиди на терапия, на доктор. направи си скенер. ако го направиш този ден. може да се види какво не е наред и да се излекува.

астрологията не ни казва какво ще се случи, казва ни какво се случва. може да разглеждаме астрологията като карта на нашето пътуване.


и две-три думи за Гал Едем Сасон (Gahl Eden Sassoon). астролог и последовател на Кабала. Мадона му е фенка. в България е идвал 6-7 пъти, баща му е българин. книгата му Космически навигатор е вече на пазара. има и много за нея онлайн : cosmicnavigator.com

и още две думи за 21 декември 2009. ден понеделник. луната е нарастваща. и се е наместила в знака на Водолей. на 21 декември е и зимното слънцестоене.

остава ни да направим нещо различно на 21 декември.
не просто да мечтаем, а да направим крачка към мечтите си.Facebook Comments

2 коментарa :

Анонимен каза...

I used to be suggested this web site by my cousin.
I am not certain whether or not this publish is written through
him as no one else realize such particular approximately my difficulty.
You are incredible! Thank you!

My page; condo inspection in brooklyn

Анонимен каза...

Furthеrmore , i discover mʏself aѕ I go walking ɑnd also wish.
Afer yoս have downloaded tɦis 100 % free cards, you'll be able tο
start tҺіs particular cards on your owwn сomputer
sƴstem ɑnd eitҺer participate іn օn youг own ߋr еven play from the pc.

Οr evеn them arе removed sҺould the highrr price card inside ѵery sɑme fit is uncovered.


Also visit myy web blog ... free solitaire downloads

Публикуване на коментар