Парите...парите...

Парите...парите...някои ги мразят, други ги обичат повече от всичко друго на света, трети немогат да си представят как биха живяли без тях... но, каквото и да кажем, на всички ние ясно, че да живеем в този материален свят без пари е невъзможно...затова малко съвети как да ги привлечем към себе си, как да ги задържим , та дори и ако можем да ги увеличим...


За да обичат изработените пари вашия дом, в деня на заплата не трябва да се похарчи нито един лев, цялата сума трябва да пренощува в къщи. Някои мъдри хора съветват през цялата година да се пази едра банкнота , която както казват, се „зарежда” с вашата енергия и започва да привлича към себе си други пари. Пари няма да имате, ако свирите с уста в помещение, ако обирате трохите от масата с ръка, не давайте на заем хляб и сол –късметът ще премине в друго семейство. За да се задържат парите в къщи, поставяйте метлата с дръжката надолу.
Увеличение на заплатата най-добре е да искате в средата на деня. Не давайте пари на заем в понеделник, не взимайте на заем във вторник и не връщайте дългове в петък. Взимайте и давайте заем непременно сутрин защото всякакви действия с пари вечерта са към разоряване. И изобщо старайте се да не взимате в заем , да давате, така програмирате парите да се връщат при вас.
В джобовете на дрехите в гардероба слагайте дребни банкноти. Парите не обичат скъсани джобове и копчета.
Никога не дръжте портмонето си празно там трябва да има поне една монета. Всички банкноти трябва да се държат с лице към стопанина си. В най-малката преграда сложете сгъната в триъгълник банкнота от един долар. Също така в портмонето си пазете една щастлива монета от първата заплата, от добър човек или от успешна сделка . Тази монета не трябва да се харчи тя е талисман иначе парите ще се обидят и няма да идват при вас.
Пари от игри, спечелени нечестно, намерени или подарени- не носят щастие и затова не трябва дълго да ги задържате. Раздайте ги или ги похарчете бързо.
След като прочетохте това вие сигурно разбрахте , че парите лесно се губят и също така лесно се печелят. За да не ги загубите, придържайте се към тези прости правила!


Facebook Comments

3 коментарa :

Анонимен каза...

това са големи суеверия! ако някой дори и до едно от тези правила да спазва, може да се окаже, че само си стои и чака да се умножат парите му:)моето мнение е, че суеверията не вършат работа не само по отношение на парите, а изобщо във всички сфери на живота.

Анонимен каза...

Не е задължително да правите нищо в което не вярвате и не сте убедени.всеки е различен и свободен да вярва в каквото иска:)

Анонимен каза...

I vse pak struva mi se, 4e ima 4astica istina v cialoto tova sueverie :)

Публикуване на коментар