Тайната. The Secret.

…Тайната е отговорът на всичко, което е било, всичко, което е, всичко, което някога ще бъде. Ралф Уалдо Емерсън.не може поне веднъж да не си изпадал в състояние, в което се чудиш защо само на теб. защо другите успяват. а ти не? всичко е закодирано в нас, самите. всички, ние, сме подвластни на едни и същи закони. законите на Вселената. законът на Привличането е само един от тях. точно за него се говори в Тайната (филма и книгата). всичко, което идва в живота ни, е привлечено от нас. точно така. даже и лошите неща, които ни се случват. страхуваш се от провал и той идва. вярваш, че ти изневеряват и те започват да го правят. мислите ни се превръщат в думи, а думите в действия. всичко се случва в нашия ум.

мисли за себе си като за магнит и знай, че магнитът винаги привлича нещо. ти решаваш какво ще е нещото.

Тайната в vbox7 Тайната в youtube Taйната в оригинал Тайната в(ъв) филм извън темата не се стискай. споделяй. всичко, което достигне до теб. всичко, което ти помага да си по-добър. по-успял. колкото повече, толкова повече.

Facebook Comments

5 коментарa :

Plamena Markova-Koleva каза...

Все повече се убеждавам в това. Препоръчвам и книгата "Ключът" на Джо Витале, един от участниците в "Тайната". Още съм в началото й, но вече съм забележимо по-вдъхновена ;)

Галина каза...

Здравейте, ето и аз какво открих в тази връзка : "Законът за Привличането е древен закон, познат на малцина. Когато филмът "Тайната" се появи на бял свят, го разкри пред света.

Но след това мина време и все повече и повече хора започнаха да се оплакват, че Законът за Привличането не работи.

Но това, което много хора не съзнават, е че във филма е изпусната доста ценна информация. 10 други Вселенски закони, за да бъдем ясни. Законът за Привличането не е всичко. Той е само част от други 11 Вселенски закони, наречени 11-те Забравени Закона.

Използвани заедно, тези 11 закона, превръщат Закона за Привличането в напълно безспирна сила, такава, че да превръща мислите ви в реалност по-бързо, отколкото бихте могли да си представите.

Е, кои са тези 11 забравени закона?

Законът за Мисленето гласи, че мислите създават реалността.

Законът за Наличността гласи, че има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в идеята за “липсата”, е нужно да разберете, че живеем във Вселена на изобилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното съзнаване на това изобилие е жизнено важно за привличането на богатство и изобилие в живота ви.

Законът за Привличането гласи, че привличаш това, към което насочваш вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви правят нещастни, привличате още повече от тях. Но ако се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.

Законът за Получаването гласи, че ще получите само това, което сте готови да получите. Например, може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или, че го заслужавате, то никога няма да ги получите.

Законът за Нарастването е свързан с нарастването и подобряването на всеки аспект от живота ви. Без значение колко добър е животът ви, винаги има място за подобрение и разширение.

Законът за Отплащането гласи “Жънеш това, което посееш”. Семената на успех или на провал посявате в живота си? В живота, това, което влагате, това получавате. Каквото правите и “изпращате” като сигнал на Вселената, това и ще получите, за добро или за лошо.

Законът за Нулевото Съпротивление е един от най-игнорираните от всичките 11 забравени закона. Но също така е и един от най-мощните от тях. Този закон гласи, че това, срещу което се съпротивляваш, продължава да съществува. Това означава, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон обяснява защо толкова много хора не успяват да използват Закона за Привличането успешно. Няма значение колко трудно би могло да е в началото, трябва да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви правят щастливи.

Законът за Прошката гласи, че за да продължите напред в живота си, е нужно да се избавите (да простите) от болезнени събития от миналото си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот.

Законът за Пожертването гласи, че за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва.

Законът за Почитането гласи, че 11-те Забравени Закона ще работят за вас, ако ги почитате. Ако водите недисциплиниран живот и не успявате постоянно да практикувате тези 11 закона, тогава не се учудвайте, ако се провалите.

Законът за Успеха е комбинация от всички 11 закона. Той гласи, че можете да успеете, независимо от вашата среда, или от това колко лоши са били нещата в миналото. Успехът е ваше рождено право."

Plamena Markova-Koleva каза...

Не са споменати като "11-те забравени закона", но за всички тях се говори, и то подробно, във филма ;)

Desislava каза...

Имам един въпрос и ще съм мн. благодарна ако някой от вас знае и сподели на какъв език са написани 3-те основни правила във филма"Тайната"...изписват ги с някакви иероглифчета,но така и не мога да разбера на какъв език???
Благодаря ;]

Анонимен каза...

bog e velik

Публикуване на коментар