ЗАТЪМНЕНИЕ

(или светлина в края на тунела)

За всички малки, големи и още по-големи обещах да напомня когато наближи да бъде издадена на български език третата книга от четирилогията на Стефани Майър. Скоро ЗАТЪМНЕНИЕ ще бъде факт, излиза на 18 май 2009 година. Ако си нетърпелива, можеш още сега да си я поръчаш на сайта на издателство {Егмонт} до 14 май.

Третата книга от поредицата е издадена в САЩ на 7 август 2007 година. ЗАТЪМНЕНИЕ не само успява веднага да заеме първо място в класацията на 'Ню Йорк Таймс' за най-продавани книги, но и се задържа там цели 50 седмици. Останалото е история. Милиони верни читатели на една красива приказка за вечната любов. История стара като света – като тази на Ромео и Жулиета или Хийтклиф и Кати. Стефани Майър омагьосва читателите си със силата на една любов, предопределена да живее вечно. Разликата е, че сагата за безсмъртния вампир и смъртното момиче придава друг смисъл на Вечността.

Защото ЗАТЪМНЕНИЕ е история за неизбежния избор, за паралелните измерения, за границите между възможния живот и невъзможната любов.



Facebook Comments

1 коментарa :

Анонимен каза...

ЗАТЪМНЕНИЕ- третата книга от изключителната поредица, тя е предпоследната книга не бих я нарекла най-добрата.Тя е книга,в която откриваш,че човек би могъл да обича две хубави и съвършени същества едновременно да му се наложи да се разкъсва и избира между тях и да избере все пак този,който е единствен за взора и душата едновременно,този без когото просто смисъла на живота го няма,този когото съдбата ти е пратила като съвършената ти половинка -"чудовището" с изключителна душа и благородство.Толкова красива приказна история отдавна не бе писана!Поредицата е като един вълшебен подарък едно изключително преживяване!Ти си омагьосан от силата на една любов-силна, неизбежна и вечна по силата на"До като живеем"!

Публикуване на коментар