конкурс за детски Рисунки

и глашатаите хукнаха из цялото царство да разнесат добрата новината, че да стигне тя до всички майки, татковци, батковци и каки, баби и дядовци, лели и чичовци.

а новината, драги ми читателю, е :
конкурс за детски рисунки под наслов : Добрите дела


1 юни е съвсем наблизо, по този повод goodnews.bgсайтът за добрите новини, за който разказах преди време } се е заел да организира конкурс за детски рисунки. конкурсЪт ще протече на 100% онлайн. 

какво имам предвид: децата ще нарисуват рисунките си, а възрастните ще ги снимат и ще ги изпратят. освен рисунката има опция да се добави и снимката на детето. като изискванията към снимката и рисунката са както следва : 120px минималена ширина на снимката и 600px минимална ширина за рисунката. а изискванията към децата са : 10 години максимум.

до 27 май може се да попълни формата и да изпратят детските рисунки на страницата специално пригодена за това :  goodnews.bg/add_picture

от 28 до 31 май на goodnews.bg всеки ще може да гласува за рисунките, които са го спечелили.

и на 1 юни ще стане ясно кои са топ 3 победителите. но да не забравяме, че всеки събрал смелост и желание да участва си е един малък победител.

и за край на новината : всички ние, големите, сме били деца. и всички ние вярвахме в приказките и героите от приказките. някой от нас, все още го правят. всички ние щом грабнехме молив или фулмастер не оставяхме ненадраскано кътче из къщата. ако детето ти поне малко прилича на теб и обича да твори, дай му шанс да се изяви и да обере овациите на публиката.

и да пропомня : че наскоро се състоя един друг конкурс за детски рисунки, в който имаше много цвят, много въображение, и много българско.




Facebook Comments

1 коментарa :

kshvale каза...

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ОНЧ „ЗАРЯ-1858” ХАСКОВО
И
КОМПЮТЪРНА ШКОЛА „ВАЛЕ”

НАЙ-УЧТИВО ВИ КАНЯТ ДА УЧАСТВАТЕ НА ОРГАНИЗИРАНИЯ ОТ ТЯХ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА КОМПЮТЪРНА РИСУНКА И КОЛАЖ „ТВОРЧЕСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ”.
ДА СЕ ПОТОПИМ ЗАЕДНО В МАГИЯТА НА КОМПЮТЪРНАТА ГРАФИКА И ЖИВОПИС, ДА НАРИСУВАМЕ НАШИТЕ НАДЕЖДИ,НАСТРОЕНИЯ И ЧУВСТВА,ДА ПОКАЖЕМ КРАСОТАТА НА НАШАТА ЗЕМЯ И НА ЧОВЕШКИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ.


ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРОВОКИРАНИ ОТ ТЕМАТА И ОТ ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ПОКАЖАТ СВОИТЕ КОМПЮТЪРНИ УМЕНИЯ И ДА УЧАСТВАТ СЪС СВОИТЕ ТВОРБИ!

http://kshvalecompetition.weebly.com/


Invitation Letter

Dear friends,
Community centre “Zarya-1858”
And
Computer club “Vale”
Most politely invite you to participate in the organized by us International Competition for computer drawing and collages “No Borders Creativity”.
Let’s jump into the magic of computer graphics and drawings, let's draw our hopes, emotions and feelings and let's show the beauty of our land and human relations.

We will be happy everyone provoked by the theme and our wish to show her/his computer skills, take part in.

http://kshvalecompetition.weebly.com/

Публикуване на коментар