Мъжете, на които жените не могат да устоят!

Томас Джеферсън е казал: Всички мъже са създадени еднакви!

Да де, ама пък Брат Пит, ако не се лъжа, каза: Я пак се замисли!...

Всъщност, някои мъже са доста по-привлекателни за нежния пол – и може да се изненадаш, но в повечето случаи това няма нищо, ама нищо общо с външния вид.

Да вземем Мик Джагър, например.
Ако фронтменът на Ролинг Стоунс си беше взел дипломата по счетоводство, жените едва ли щяха така дашно да му приемат поканите за коктейли. Вместо това, г-н Джагър навлезе в дебрите на рокендрола и днес, пет десетилетия по-късно, все още прикотква знойни бразилки в леглото си.

За щастие, рок звездите не са единственият вид мъже, пред които омекват женските колена. Ето защо, остави китарата и пощади слуха на съседа си, за бога!!! Вместо това, прочети за 5 мъжки архетипа, на които жените не могат да устоят:


Мъжът Marlboro
Грубият каубой, с голямата шапка и стегнатите кожени гащи... Жените просто не могат да устоят на способността му да оцелее в дивата природа – съвсем самичък. Според тях, един такъв мъж няма да й остави 3 съобщения на гласовата поща, питайки защо не му е отговорила на първите две обаждания. Освен това, всички жени знаят, че един мъж, който прекарва толкова време на гърба на един изпотен звяр, трябва да е истинска фурия в леглото.


Готвачът
Който и да е казал, че силата е най-добрият афродизиак, очевидно не знае как да приготви един омлет. Малко неща могат да омекотят женските колена (или сърце) така както един мъж, който знае как да вършее из кухнята. В допълнение към способността му да приготви храна, която не предизвиква киселини, Готвачът печели червени точки и по параграфите на своебразната си изобретателност и хъс. Имай предвид, че сексапилът на Готвача не се крие изцяло само в перфектните гарнитури към свинските котлети. Когато една жена види този виртуоз в кухнята, тя не вижда просто мъж, оплескан с олио от горе до долу и в престилка, тя вижда мъж, който може да се грижи сам за себе си – респективно и за нея – и който може да оцени малките неща в живота.


Хирургът
Освен шоколадовият сладолед и Мръсни танци, има малко неща, които възбуждат жените повече от Хирургът. Това е защото, мисията в живота на този високо образован медицински професионалист е да кара другите да се чувстват добре. Той е състрадателен, грижовен и, ако е необходимо, не се страхува да изцапа перфектния си маникюр. Пък и, да си говорим честно, способността му да връща към живот е доста по-впечатляваща от умението му да се оригва.


Пожарникарят
Малко други професии са така впечатляващи като пожарникарската. В крайна сметка, тази смела душа притежава три неща, които жените обожават: опасна работа, секси униформа и дълъг маркуч. Освен тези очевидни предимства, жените искрено обожават това, че пожарникарят рискува собствения си живот, за да спаси другите.


Собственикът на куче
Дали ще е космато като Санбернар или абсолютно плешиво като Чихуахуа, никоя жена не може да устои на Собственика на куче. Това е защото, всеки мъж, който е достатъчно отговорен да се грижи за едно своенравно помиярче, на теория е способен да се грижи за жена и дете – качество, което всяка жена над 30 намира особено привлекателно.

намерено някъде из нета...




Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар