Той ти Изневерява!

какво да правиш?
имаш доказателства.
хванала си го.
не са чуди дори за миг.
знам колко ти е гадно.
питаш се - защо? защо? как можа?
ще имаш много време да го мислиш.

но има само една реакция.

изгони го или го напусни.

ако сега му простиш - загубена си.
пак ще ти изневери, пак ще те излъже.
и докога така ще издържиш?
всичко трябва да бъде прекъснато на време.
всеки човек заслужава прошка за грешките си.
но преди да получиш прошка, трябва да се покаеш.

ако твоят мъж съжалява за стореното,
то той ще ти поиска прошка.

но ще знае, че има принципна жена пред себе си.
и сериозно ще си помисли дали да повтори.

ако пък не съжалява за нищо.
по-добре за теб!
отървала си се от мъките на живота с този човек.

знам какво си мислиш?
окей, но ако бях сама е лесно.
а децата, а пари?

децата ти ще страдат много повече,
когато виждат болката ти всеки ден.
ще се озлобят.
и никой не знае.
един ден как ще изградят собствените си връзки.
от малки трябва да се учат - що е то?
да си отговорен към семейството си.
а пари - пари се изкарват.
не е лесно, но е по-малкото зло.

това е от мен!



Facebook Comments

6 коментарa :

Анонимен каза...

Еех, това е много упростен сценарий.

Много рядко в живота нещата са чак толкова чисти и ясни. Не винаги "Изгони го!" е решение. И не винаги е толкова ясно какво се е случило.

Съгласен съм обаче, че не бива да се мълчи. Веднага трявба да се изчисти недоразумението и да се изяснят позициите. Другото наистина означава сам да си подложиш главата на дръвника.

Nathalie каза...

Много бързо Жената трябва да вземе принципно решение.
Защото иначе?
Болката остава завинаги не излекувана. Последвана от непрекъснато недоволство и скандали.
Шансът Мъжът сам да си тръгне е голям. Шансът Жената да се чувства предадена и същевременно изоставана - също.
Разбира се, всеки сам трябва да преценява според обстоятелствата.
Лек, валиден за всички, едва ли някъде има.
Но моето мнение - Действате бързо и не се отказвайте от Принципите си за едното Нищо!

Анонимен каза...

Аз това Решение го отлагах 20 години! Не постигнах нищо с Прошките...след това и аз сгреших!
Макар и късно...Решението е взето! За пръв път се почувствах жива! Не отлагайте Решението милички! Агонията винаги ще Ви преследва! Заради собствената си нерешителност и страх не поставяйте децата и близките! Живота е Ваш! Рискът си е само Ваш! Но, Едно Предателство...Никога Не Е САМО! Следват и още и още...Всичко се прощава и отминава, само Предателството НЕ!Който веднъж те е предал ще те предава винаги!Не участвайте в този Флирт на Дявола! Изпитах го! Осъзнах го вече...никога не е късно!Решението си е Ваше и трябва! Усмихнете се!Това което не ме убива, ме прави само по-силна! Така мисля аз! А,Вие...???

Sunny

Анонимен каза...

Може би преди да се вземе каквото и да е решение, всеки за себе си трябва да е наясно какво е според него изневярата и доколко е опасна за брака, или за връзката му. Защото всичко е много индивидуално. Нерядко изневярата може да съживи една дългогодишна и станала вече малко скучна връзка. Което пък е важно да се случва в името на мирното съжителство заради децата, или заради общия бизнес, или имущество. Но в никакъв случай изневярата не бива да е причина за раздяла или развод. Какво толкова се е случило, ако той ми изневери? Та нали и аз не бих искала цял живот да съм вързана за един мъж? Но да бъде дискретно, все пак! Мисля, че това е здравословното мислене.

Анонимен каза...

...изневярата е нещо нормално, защо хората правят такива драми от нея?!

nikolay каза...

Здравейте на всички.Предварително се извинявам за правописа. Да изкажа и аз едно мнение.Няколко неща преди да сте сте направили непоправимото: 1во:.Никога не питай жена си каде е била,2ро:и да е била няма да разбереш,3то , ако се подозирате ще почнете да се се следите, почнете ли да се следите ше се хванете.Така до тук с формалностите.Относно мъжете запомнете,:на синджир да го водиш пак ти изневери,Искам да разбия един мит както по дискавари има едно предаване,(Няма жена която да е с един мъж както и мъж да бъде с една жена.Такова животно нема драги мъже,Искам да обясня,едно е изневяра друго е чуството към любимия ни човек,При жените има едни чуство което е много неприятно,с което се различават от мъжете.Жените не го правят за спорт за разлика от нас.Мниго са редки тия случаи когато го правят еии така.При тях винаги играе чуството, докато при нас играе подсъзнатено“трябва“Както и в природата така и при нас, винаги женската избира и тя решава с кои да е , ние сме просто наблюдатели и тръпнещи в очакване да ни изберат.Като човек който е бил с над 3000 жени(поне толкова сам ги изброил до сега)мога да кажа следното:Жена ви ще ви изневерява,незавизимо кога ще бъде, важно е да не го разбирате.Изневярата не е изневяра ако в случаите няма наличност на чуства и от двете страни ,(както повечето пъти се получава при жените те са склонни към това иначе не правят секс)2ро-Признат гряж не е грях, на всеки му се случва да направи грешка но да не става навик.3то.Ако имате съмнения че жена Ви изневерява ,просто се въздържайте от разледвания и по нататъошни действия с което само щте ви заболи глава и и една камара антидепресанти, няма смисъл НЯМА ДА Я ВЪРНЕТЕ.4то:Ако жената е избрала вас , по горе изписаното няма да съществува.
Съвет:Никога недейте да ограничавате жената,относно излизания приятели и тн.
Правете страстен секс , колото ви е по силите така ще компесирате доста неща. ако се наложи ползвайте помощни средства,в тва число ако се наложи и проституки. тва ще е страхотно чуство на обладаване,Не бъдете турчин,по този начин неволно карате половинката ви да ви изневерява.(ДАИТЕ И СВОБОДА)Ако се базираме на научни изледния,при една сериозна връзка едно 80% е секс,останалото е навик или както го наречете.За това жените не трябва да се правят на Лили Иванова ами да пробват,което ме навежда на мисъл (от опит)Жената иска да е устроена,например имоти , къщи , бизнес и тн.иначе са сложни,А тва предното си е задъ;жение на мъжа да осигури брачното ложе.Искам да отбележа ,че на мъжа си му е генетическо заложено да изневерява,а на жената да бъде с този който и дава най-много и супермен за поколението и (което в България е точно на обратно,за тва нацията ни погрознява, понеже се сливат гени на красиво момиче и на грозен чичко паричко)и за тва не сме виновни ние редовите мъже , че не може да подсигуриме тази класа(История:Най-хубавите мъже се женеха за най-хубавите момичета и създаваха хубави деца каквито сме ние.В този ред на мисли искам да заплача и да кажа:Спрете да ни изтребвате генетически като нация. щтото след врем няма да съществуваме като такива красиви същества ами като добре отгледани домашни животни.Съвет към жените.:Парите на чичко паричко не е ясно дали щте стигнат до вас,Не раждайте на такива плужеци деца,щтото ше стане както много други,Запазете Българския ген и не го смесвайте с друг за да оцелеем и да се гордеем че сме Българи ,най-красивата нация.Относно изневярата,правете любов и деца защото само тва ни остана на тази земя.
Ако има въпроси по темата,заповядайте

Публикуване на коментар