Магическият Кръг















Магическият Кръг не случайно е магически.
Американския психолог Браян Фарндес е открил, че Магическият Кръг предизвикава революция в начина, по който човешкият мозък възпроизвежда информации. Кръгът стимулира мозъка и така - подобрява интелектуалния капацитет.

Магическият кръг въздейства пряко възху невроните и увеличава мозъчните способности до 70 %. Д-р Фарндес открил, че у хора, наблюдавали МАГИЧЕСКИЯ КРЪГ са настъпили сериозни промени в мозъчната им дейност. Резултатът се повтарял независимо от възрастта, пола или образованието на хората. Ефектът се запазвал година след прилагането.

Това е най-евтиният способ за тази цел и може да се използва от всеки навсякъде. Единственото, което трябва да направиш, е да седнеш на тихо и спокойно място с графиката пред теб и да се концентрираш. След секунди ще почувстваш разликата.
Ето точни инструкции, как да проведеш експеримента.


Увери се, че си на тихо място, където можеш да се съсредоточиш.
• Затвори очи и се отпусни напълно. Освободи съзнанието си от външни дразнители и разсейващи мисли.
• Сега отвори очи и концентрирай погледа си върху графиката за 1 минута. Опитай се да я почувстваш.
• Отново затвори очите си и се отпусни, задръж образа на МАГИЧЕСКИЯ КРЪГ в съзнанието си.
• Прави това всеки ден в продължение на 60 секунди и ще установиш, че след 2 седмици сам ще се изумиш от резултата.


Facebook Comments

2 коментарa :

Нина Райчева каза...

Like :)))

Изгодни програми златна възраст каза...

Заглавието веднага ме грабна тъй като доста се интересувам от подобни магически неща, но не и от магии разбира се , но поне е добре човек да знае с какво може да се сблъска в живота, понеже има хора всякакви както са казали мъдрите.Има доста психолози,които се опитват да разгадаят човешкият ум и това как той реагира на дадени събития.Много е добре, че всеки може да го използва този начин където й да се намира и да се почувства малко по добре и по спокоен.Имаме нужда от стимулиране на мозъка за да можем да бъдем още по продуктивни в работата си.

Публикуване на коментар