Познай мъжа по Храната

Мъжете ядат онова, което им поднесеш.
Така си мислим ние, жените.
Да, ама не.
Повечето мъже си имат своите предпочитания.
Те идват още от детството или са наложени с течение на годините.

АКО СИ ПАДА ПО СЛАДКИЧКО
Той е голям сладур. Само за милувки. Нагъва планини от ягоди със сметана или торти. Готов е да пъхне всяка втора лъжица в устата на любимата половинка. Обича да си угажда, но не само на себе си (и то във всяко отношение). Само едно нещо го дразни. Не го отегчавайте с проблемите си!

АКО СИ ПАДА ПО СУПИ
Независимо дали зеленчукова супа, или пилешки бульон. Поглъща всичко, което е течно и топличко. За сметка на това, те боготворят избраницата си.

АКО СИ ПАДА ПО ТЛЪСТИЧКО
Яде всичко, като започва от тлъстото свинско и свършва със зелената салата в чинията си. Никой не бива да се съмнява, че той е господарят в дома. Жената идва на второ място. Ако всичко върви така, както той иска, няма да имате никакви проблеми. Но тежко ви, ако е обратното. За съжителство с него ви трябва желязно търпение.

АКО СИ ПАДА ПО МАКАРОНИ
Така небрежно, както увива спагетите около вилицата си, се справя и с всеки проблем в живота. Този мъж, който винаги пада на краката си (обути в удобни маратонки), е добър приятел и винаги ще помогне при миенето на чиниите. В леглото не е върхът, но е чувствен и изобретателен. Обича децата. Две носни кърпички са му достатъчни, за да направи куклен театър. Куца му единствено верността...

АКО СИ ПАДА ПО ПЪРЖОЛИ
Да не е много сурова, нито много препържена. Знае какво иска, и то не само от месото. Избира винаги най-доброто. Случвало му се е да има авантюра със стюардесата в самолета по време на дълъг полет или пък кратък флирт с колежка от конкурентната фирма. С това само поддържа реномето си.
АКО СИ ПАДА ПО ЗЕЛЕНИНА
Аз съм това, което ям, повтаря непрестанно той. Грижливо подбира пресни плодове и зеленчуци от пазара. Гарнира ги със сирене, кашкавал и съвсем малко месо. Обожава изгрева на слънцето и разходките из слънчеви поляни. По възможност заедно, ръка за ръка. Чувствата за него са всичко. И е добър, и верен. Понякога сам бере цветята, които подарява.

АКО СИ ПАДА ПО ПОЛУФАБРИКАТИ
Сандвичи, пици, претоплена храна в микровълновата. Гледа на яденето като пилеене на време. Кариерата е по-важна. Една романтична вечеря за двама? О, не, по-добре запознанство за една нощ. Иначе е готов да угоди на партньорката си във всичко. Само не и с чувства.

дори да откриеш известна прилика в написаното и твоя мъж, то си знай, че всеки е уникален, и е трудно да бъде поставен в рамка.

Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар