Зодия Скорпион


СКОРПИОН
ДЕВИЗ : АЗ ЖЕЛАЯ
Планета : Плутон и Марс
Управлява 8 дом : Неподвижен, Воден, Женски
----------------------------------------------------------------------------------------------

Общи приказки. Само по-тихо приказвай. Скорпионът е много силен, издържлив, агресивен и тайнствен знак. Притежава изключително фин усет и поразяваща интуиция особено за лоши неща. Винаги в живота му е бъкано от тайни и заплетени случаи. Адски категоричен. Притежава остър ум и хаплив език. Обожава опасностите и не го е страх от предизвикателствата на съдбата и смъртта. Опасностите го привличат като магнит. Сам търси поле за изява, където да се изправи и премери сили с опасни хора или стихии. Често се занимава с професии като, пожарникар, лекар, полицай, военен и други подобни само и само за да задоволи огромния си потенциал от сила за борба със злото и смъртната опасност. Превъзходен е и като престъпник. Умее да скрива следите си. Ако се наложи ще се бие до смърт. В живота на тези хора най-често им се случват такива преживелици, които повечето не биха издържали без трайни психически увреждания. Смъртта и болестите ги дебнат и са около тях от самото им раждане. Вероятността да стане свидетел на престрелка, пожар, тежка катастрофа или близък човек ще издъхне в ръцете му са най-вероятни именно при него. ..
----------------------------------------------------------------------------------------------

Добри черти. Започвай да пееш! - по-силно ... ! Има страшно сериозни добри черти, които не са кой знае какво като количество, но пък за сметка на това са адски важни и будещи заслужен респект и стойност като качество. Умее да пази тайни и ако му се довериш, дори инквизицията ще се окаже безсилна да се справи. Истинско щастие е да имаш приятел Скорпион. Под приятел не разбирай познат или - виждаме се от дъжд на вятър. Веднъж спечелвайки доверието му, което е доста трудна и непосилна задача за много хора може да разчиташ на него за всичко. Не си мисли, че някой Скорпион ти е приятел, ако си го послъгвал или си лицемерничил. Тия работи не остават скрити за него. Това, че не е реагирал на лъжите и тъпите ти дребни хитринки не означава че си го преметнал. Да се опиташ да излъжеш или измамиш Скорпион си е чиста лудост и наивитет. Интересното е, че той не ти пречи да го правиш, но когато прекалиш - бъди сигурен че си направил най-големите грешки в живота си. Първата е, че се лишаваш от приятелството му, което е неоценимо и втората и фатална е, че от тук натам ще ти се стъжни жалкия животец. Много ме дразни отношението на мнозинството хора към този знак. Често сме свидетели на отрицателна реакция само при споменаването на думата Скорпион. А сега си помисли малко - Скорпионите, които познаваш какво са преживели, как са се справили в дадена ситуация, какво са съградили започвайки от нула, колко пъти си разчитал именно и единствено на тях, как те е защитил и отмъстил за теб, как незабавно ти се е притекъл на помощ загърбвайки собствените си интереси, как е проявил мъжество, смелост, дързост и невероятна сила, за да ти спаси гъза и.т.н. - Затопли ли? - Сети ли се. Помисли още малко. ... Я сега се постави на негово място и без да се самозалъгваш си представи как би реагирал ти. Така си и знаех. Чудиш се как е още жив и здрав, защо не е полудял, как е могъл да запази самообладание и хладнокръвие, как се е жертвал за благото на друг. Между другото - Ти срещал ли си Скорпион, който да е лигльо? - Не си напрягай мозъка - ще отговоря вместо теб - Нема такова животно !...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Лоши черти. Чшшш - Много внимавай! Намират се. Ревниви. Предизвикателни. Търсят повод за спор и ако даде господ много як въргал. Скорпионите са известни със своята категоричност и сила и когато я смесят със изключителната си агресивност и жестокост се получава истински ад. Няма по добри от тях, когато дойде време за мъст. Тук са ненадминати. Лошото е, че не се задоволяват с едно отмъщенийце, а те помнят и периодично ти се случват разни нещица, а ти дори си забравил за повода и за това кой евентуално може да ти мисли злото, десетина години след като си се променил и вече си добър човек и не правиш такива лоши неща. Скорпионът не го е страх да ти покаже, че именно той се е сетил за теб, но предпочита да ти гледа сеира и дори може да дойде и да се прави на дръж ми шапката изтърсвайки нещо от рода на - Леле мале, какви времена дойдоха - да ти подпалят автомобила посред бял ден - хулигани с хулигани - само да ги пипна ще им скъсам ушичките на тези лайненца. Не се събирай на купон или друго подобно увеселение със Скорпион, ако някога си му направил лошо впечатление или си бил толкова неблагоразумен, че си го наранил с думи или дела. След втората чаша ще усетиш задаващата се буря от тъмни сили и емоции. Видиш ли погледа му да е станал по-особен и да се задържа върху твоя - най-добрият изход е моментално да си намериш сериозен повод и дим да те няма. Ако си толко голям пън и велик смелчага и мъж, че да не усетиш какво следва и имаш нещастието да поостанеш - може да разчиташ на истински кошмар. Ще започне с дребно напомняне на някоя твоя издънка, повишаване на тон и градус на напрежението и след малко (- А , ! ама ти - ? ! Още ли си там?) - и след малко - ето линейката пристигна - все пак имаш някакъв минимален шанс да оцелееш . ..

----------------------------------------------------------------------------------------------

Партньорство. Какво си разбрал? Кво знаеш? Най се има с другите два водни знака Рак и Риби и отчасти с огнения върл Овен. Скорпионите се разбират много добре с водните, а понякога и със земните знаци. С огнените и въздушните не се получава, защото му е трудно да им следи действията и да ги контролира. С водните Рак и Риби се чувства най-комфортно, защото и той като тях изповядва подобни идеали и е дарен с особени качества и адски точна интуиция. Обича да се отдава на здравите и сериозни взаимоотношения. Честни, искрени и категорични. При Скорпиона не съществува златна среда, в която да се настаниш удобно и безпроблемно. Или си с него или си бий камшика. Именно тук намира много общо с не по-малко агресивния и див, горд и управляван от планетата Марс, Овен. Много е чувствителен и силен - ето защо е добре да си честен с него и да внимаваш какви ги плямпаш и какви каши забъркваш. Той те следи много внимателно и ако заслужаваш нещо, независимо добро или лошо - бъди сигурен, че ще си го получиш. За Скорпиона е много важно да дърпа юздите в дадени взаимоотношения и разни лигавщини като несериозност и липса на дълбок поглед върху нещата са неприемливи. В бизнеса имат много добри шансове - защото са пробивни, силни и ако се наложи безскрупулни. Конкуренцията може да бъде изтрита от лицето на земята. С Рака са способни да изградят може би най-яката връзка в целия зодиак. В никакъв случай по стабилна от земната Телец - Телец, но много по-истинска и сложна за изпълнение с потресаващо количество любов и силни чувства. Тези двамата са царе на тема тайни и загадки, окултно и загадъчното, вярност, себеотдаване и убийства по особено жесток начин. Рибите са също толкова грижовни, колкото Скорпионите и двамата могат да се отдават на любимите си занимания и да се разбират без думи. Обичат да се усамотяват и да се затварят в някакъв измислен трансцендентален собствен свят така чужд за останалите идиоти, които не притежават и капчица от тяхната сензитивност и чувствителност. Два Скорпиона е много находчива и здрава връзка. Тя е зона забранена за достъп на външни лица и любопитни твари. Държат много един на друг и се подкрепят за всичко. Под всичко разбирай наистина, всичко. Ако ги предизвикаш - това ще е твоят край, може и когато му дойде времето, но все пак истински и безвъзвратен край ... С останалите не е добре, защото не могат да понесат изобилието от ревност и наложения тотален контрол и детективски умения на Скорпиона.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Секс, Любов и Свалки. Нека да започваме ... СЕГА!

МЪЖище Скорпиона е може би! Чекай малко. Не може би, а направо най най и още веднъж най-добрият любовник в целия зодиак, че и в другите галактики ако щеш. Дори непривлекателни, с белези от някоя героична проява или с някакъв недъг - тези са номер едно и нямат никаква конкуренция. Излъчват такава яка доза сексапил и мъжественност, че дори когато си помпат гумата на колата или човъркат по електрическата инсталация, предизвикват силни любовни чувства и неадекватни реакции у жените. В тия има толкова много любов и страст, че може би са в състояние да раздадат на Близнаците, Девата, Козирога и Водолея ( моля не се бутайте ще има за всички ) и пак ще им остане огромно количество за любимата и семейството. В леглото са най-желаната партия. Че кой друг може да те изпълни с всички онези работи, за които си мечтае милата женичка. При Скорпиона има от всичко по много. Изкуството на любовта му е в кръвта и самия той не полага никакви усилия и позьорства, за да впечатли една дама. Достатъчно е да се срещнат само и работата е наполовина свършена. Той не обича вятърничавите, лишени от чувства, елементарни и лесни жени. Кефи го всяка проява на труднодостъпност, агресия и сила у една дама. За него е истинско удоволствие и предизвикателство да забоде някоя горда, галантна, достолепна и красива. Интересното е, че поради това си качество - често се унася да сваля вече омъжени дами. Но понеже е по-трудно то и наградата е по-ценна. Той не е толкова верен и затворен, колкото Рака и Рибите, но представи си колко му е трудно непрекъснато да отблъсква женските атаки, често придружени с искрени обяснения в любов и нахални до нива извън благоприличието за една дама. Те са най-често ухажвания знак и около тях непрекъснато се говори за секс и еротика. Не им е лесно. В леглото е такъв, какъвто трябва да бъде един мъж - всички допълнителни приказки са излишни...

----------------------------------------------------------------------------------------------

ЖЕНА (Резачка). Поклон пред тези. Страхотни са. Много издържливи, очарователни до безобразие и прекрасни. Нежни, мили, добри, раними, всеотдайни и в същото време агресивни и силни до степен многократно надминаваща, мъжкото усещане за жена. Имат най-различни и разнообразни тела, но общото между тях е, че са неустоими или направо побъркващи с огромното излъчване на сексапил и еротичен заряд. Дори когато мие чиниите или простира дрехите на балкона. За да заслужиш тази чест - да се докоснеш до това еротично създание и да знаеш че те обича - значи поклон и пред теб човече. Как я спечели? Трудно ли каза? Ех, - знам знам. Не беше лесно, но пък явно е имало защо. Бил си се побъркал по нея ли? Тук Лъвицата би изръмжала, че и тя е много напред с материала, но според мен лидерската позиция се полага на дамата, чедо на Марс и Плутон, истинската любовница жената Скорпион. В леглото и попадаш във вълшебен свят, понесен на крилете на удоволствието, което само тя може да изтръгне от себе си и да те дари с него. Тук всички ограничения отпадат и само твоите желания са важни. Естествено, за да се окажеш в това положение ти си бил поставян на безброй изпитания и обстойни проверки, така че знам - няма да се опиташ да злоупотребиш с нея. Тя също си взима своето, но по най-добрия възможен начин. Някак си уцелва едни моменти - известни само на нея при които се получава онзи така жадуван от всички влюбени баланс да изпитате взаимно удоволствие във всеки миг - Е приятно прекарване от мен!...- От тук насетне, каквото и да напиша за Нея ще бъде недостатъчно. Представи си за каква жена мечтаеш в леглото - е това е тя...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Съвети и Молби. Скорпионите не обичат някой да им дава съвети, защото са патили много и знаят повече от теб: Много се извинявам - ще позволиш ли само няколко молби и евентуално съветчета. Благодаря - ще бъда кратък разбира се. Първо да те питам - Ти ли ми надраска колата с пирон преди два месеца? - Мислех, че си забравил и си ми простил - и все пак - кво пък толкоз, лошо нещо стана? - аз само казах за теб, че си невъзпитан и много къркаш. Защо ме следиш? Къде ми затри онази видеокасета с Калигула - искам си я. - Глей са - писна ми от твоите забележки и закани. Престани да спориш с мен - знаеш че съм прав и пак продължаваш. А така ли - заради самия спор значи - знам че и един кютек ще ти се отрази добре - Заповядай утре в шест без десет на поляната зад блока, но се надявам да си оставиш ножа и огнестрелното оръжие - ще бъда там ... - Тоя дали ми повярва?.. Съмнявам се.

И накрая - не забравяй, че съществуват 144 вида Скорпиони според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намират - се получава, освен манджа с грозде - и един напълно завършен и уникален характер, който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Скорпион...

Facebook Comments

72 коментарa :

Анонимен каза...

Жесток хороскоп,или го е писал някой който ме познава,или всички скорпиони сме от един дол дренки :)

Анонимен каза...

страхотен хороскоп

Анонимен каза...

Бравоооо е това е хороскоп. Пише го една жена скорпион. :)

Анонимен каза...

Точно в десятката е този хороскоп !

Анонимен каза...

Всичко си е точно и ясно и правилно.

Анонимен каза...

Няма грешка - точно това сме ;))))))

elektraotkosmosa каза...

Мда,аз също не открих грешка.Като чета чак кеф ми става на душата-толкова комплименти и ласкателства на куп.Главозамаях се :)Поздрави за автора.
П.П.Гордея се,че съм Скорпион.

Анонимен каза...

ммм дам приятеля ми е скорпион много си го обичкам моето келешче голяма си ми е кривотийка. аз съм дева и по принцип като се ровя из нета да тарся за съвместимост и поносимост между нас виждам че никой не е на едно мнение едни пишат че сме добра комбинация други че не сме...кво да ви кажа тия скорпиони за ред и чистота не са ли чували :)

Анонимен каза...

Няма грешки точно това сме ние браво седно4и аз го пиша .

Анонимен каза...

Дамм много вярно! Точно това съм =) Евала за хороскопа =)

Анонимен каза...

Всичко е вярно! супер е хороскопа.Браво! :* :)

Анонимен каза...

poznah se :)

Анонимен каза...

No tova sam az-haha.Naistina mn pravilen horoskop:))

Анонимен каза...

Евала хора, това съм аз :) жалко че друдите от зодиака не го осъзнавам. Казват че сме странни птици, да защо не :) не сме ли ние най-доброто. Радвам се обаче че имаме своите жертви. Иначе как щехме да оцелеем :))) Горещи поздрави на всички скорпионо,които са прочели този хороскоп.Продължавайте напред и не се спирайте пред никой и нищо :) А за другите попаднали случайно на този хороскоп- бягайте ,бягайте колко може понадалеч :)
сисил :)

Анонимен каза...

Аз съм Овен - моят мъж е Скорпион отвсякъде - четете и се смейте - въргала е луд :-) който знае за какво става дума да не си мълчи :-)
не се радвайте на жертвите обаче - може сами да станете жертви на себе си

Анонимен каза...

Явно ще излезна и аз като АНОНИМЕН
Но всичко написано е вярно и точно за Зодията ми!
За домашно Ви оставям кво че им е на бившата ми жена с която бях 10 г. и човека на който му бяхме кумове на сватбата и го познавам от 12 г. и ми беше като брат!

Анонимен каза...

Като казвам,че с нас се живее лесно,само да не се опитват да ни лъжат и всичко ще е О.К,ама -на,не вярват другите и пак се мъчат!:)
След това,което прочетох за нас-отказвам се да пиша автобиографията си на стари години.:)
Автора!Автора!:)

Анонимен каза...

Наистина не мога да повярвам че толкова добре е описана зодията ни, най ми харесва това за отмъщението когато ни наранят, така е нали? :)

Анонимен каза...

мда, смях се много - чудесно написан хороскоп. пък и напълно важи за мен. поздрави на всички скорпиони :))

Анонимен каза...

Ако си ИСТИНСКИ скорпион ще знаеш че всеки е индивидуалност и няма да приемаш така наивно че "ВСИЧКИ Скорпиони сме такива", както са писали повечето тук. Колкото хора,токова и светове.

Анонимен каза...

haresa mi no leko se ot4aivam . imam vrazka s scorpion kato men s koito sme rodeni na edna data . Neznam kakvo 6te se polu4i no sme kato dva izrigva6ti vulkana vav vsqko otno6enie

Анонимен каза...

em mai sme vsichkite sme ot edin rod :D tova mn mi haresa i vsuchko e vqrno:)

Анонимен каза...

Е, при мен не всичко е така. Ако надраскам колата на някого, хичняма да си мълчаи да му гледам сеира. Бих отишла и да му кажа: Аз го направих. Е, и? ( неприкривайки удоволствието, което изпитвам) :D

Анонимен каза...

shano

Анонимен каза...

za sexa e taka obojavam go (sun)

Анонимен каза...

naistina e taka vsi4ko e vqrnoo!!!obojavam si zodiqta:))))))

Анонимен каза...

Vsi4ko e to4no .. bravo

Анонимен каза...

страхотно, да това съм аз - жената скорпион!

Анонимен каза...

здравейте на всички, прочетох всички коментари, както и хороскопа, разбира се.Малко ми стана неприятно че всички се определят по един и същ начин, но въпреки това и аз открих себе си в този хороскоп, не съм попадала на по-точен досега от него.Само че си мислех, е не че съм единствена, но съм сигурна, че и на вас не ви е приятно да има и други с тези характеристики.Така се губи индивидуалността Ви/Ни.Жалко..., но пък мога да се успокоя, че не всички хора са от тази зодия, така че скорпиони, не мислете че сме перфектни, даже напротив.Замислям се дали сме направени да живеем с някой и да сме само с него до края или сме годни само да показваме на хората какво всъщност е секс,страст,себеотдаване,истинско общуване и после да ги захвърлим някъде далеч, да ги сринем до огромни дълбини и да си търсим следваща жертва.Аз лично смятам, че търсим хора с проблеми,лекуваме ги,показваме им хубавото и след като постигнем тази си цел ги оставяме. Успокояваме се с мисълта, че ние не сме годни да изпитваме истинско щастие, така страдаме,за да си докажем, че сме живи,за да не се самозабравим и да си припомним, че тук на този свят в който живеем няма нищо сигурно и хубаво или поне не за дълго.И от страх или сила на духа сами прекратяваме удоволствията си. Не знам- умеем ли да създаваме и да поддържаме нещо задълго или ни омръзва всичко бързо особено след като си докажем, че можем да го владеем и постигнем.Сигурно съм Ви досадила, но ако някои иска да сподели виждането си-ще съм му благодарна, все пак нали всички сте/сме спорещи:)

Анонимен каза...

Гаджето ми е скорпион .. няколко думи за него - Секс , Спорове , Компания , Напотист и държи на своето дори е да не е прав ..

Анонимен каза...

готино, чел съм го някъде преди време. много потупващо по рамото звучи (понеже вероятно е вярно)..за жалост, наистина не винаги е до зодия, миналата година срещнах Скорпионка, родена на моята дата, и нямаме нищо общо. явно някой е самозванец ^_^

както и да е, поздрави, Скорпита! :)

Анонимен каза...

Всичко много хубаво, ама по-неграмотно написан текст не бях виждал скоро. Като ще публикувате, за да ви четат хората, поне си направете труда да ползвате спелчек и да си сложите запетайките. Язък...

Анонимен каза...

tursq si priqtelka ili jena zodiq scorpion ako moje da e po viso4ka 166+ nqma da e zle ot plovdiv sum i sum zodiq scorpion izvinqvam se 4e pi6a tyk i ne mi se smeite :D skype - machine7121 ako ima seriozna

BloodreDMelodieS каза...

търсиш си приятелка скорпионка? Доста смело ;д
Иначе.. да. Хороскопа е доста точен за повечето скорпиони. При мен на някои места не съвпада. Знаех си, че има нещо странно в мен ;д

Анонимен каза...

всичко ама всичко написано тук ми е така. и аз съм скорпион и все се чудя защо съм толкова раздразнителна и отмъщението ми е ад за дявола дори! сега знам и се кефя на всяка дума написана тук!

Анонимен каза...

da tova sam az.neveroqtno

Анонимен каза...

Strahoten horoskop!Az po princip 4eta mnogo za moqta zodiq no tova e purviq horoskop koito napulno me opisva! Pozdravleniq kum avtora-prosto e poznal na 99% haraktera na pove4eto Skorpioni!Kolegi skorpion4eta gordeite se sus svoqta zodiq i ne sly6aite kakvo vi govorqt-nie sme strahotni hora i naistina nai-vernite priqteli!!!

Анонимен каза...

Има един пропуск в този хороскоп.
"Единственият,който е в състояние да се справи,подчини,или озапти Скорпион - е Ракът"

Анонимен каза...

След връзки с 3 Скорпиона за близо 14 години общо, ще споделя, че ДА - много са привлечени от секса.
Но НЕ - не са добри любовници.
Задавала съм този въпрос на професионални астролози - големият мерак,енергия и не знам както още не прави Скорпиона достатъчно сензитивен към отсрещния.
Те по-скоро търсят задоволяване на собствените нужди и забравят тези на другия. Ето това е голям мит за тази зодия и никой не може да ме убеди в противното.

Анонимен каза...

zdr,mnogo tochni neshta cheta tuk za zodiata ni.
.v edin komentar beshe spomenato:Замислям се дали сме направени да живеем с някой и да сме само с него до края или сме годни само да показваме на хората какво всъщност е секс,страст,себеотдаване,истинско общуване и после да ги захвърлим някъде далеч, да ги сринем до огромни дълбини и да си търсим следваща жертва.az sam sashto taka i dosta sarca sam razbila i prodaljavam no sega razbiram che tova e sadbata na edin skorpion :)
POZDRAVI na vsichki SKORPIONI ,ako se preroda iskam pak da sam skorpion ;)

Анонимен каза...

Tova sam az .. Evala !!!!

Анонимен каза...

mnogo tochno e napisano :P imam edin komentar samo .. ne sme mnogo podredeni zashtoto obichame da vkarvame red v haosa .. po nqkakva prichina tova ni dostavq udovolstvie :) drugite skorpioni shte razberat tova izrechenie mnogo dobre :)

Анонимен каза...

Стряхотно е! Много е вярно. Изкефи ме!

Анонимен каза...

Страхотно имам предвид ...*

Анонимен каза...

Ей Какви сме само ние Скорпионите.И всичко беше вярно

Анонимен каза...

Ехее и аз съм от тая гадна зодия. Гадна, защото съм отвратително ревнив. В момента имам връзка със жена зодия рак и живота ми се изпълва отвсякъде. Но за жалост постоянно я ревнувам без никакъв повод. Боря се с тая си черта. Някой ако може да помага.

Анонимен каза...

Най - силната ни черта е умело да преценяваме човекът отсреща, както казват ние сме винаги с няколко хода пред останалите.... ммм чувството да знаеш на какво си способен и когато дойде момента да покажеш именно онова хладнокръвие и здрава психика .... да късаш с смях и усмивка след 1,2,3 години с някой човек .... да го гледаш как се разпада .... след като си го предупредил да не прави глупости, как да го кажа .... незаменимо чувство ... на господство ако щеш го кажи .... да страх ги е всички от нас ...., но питали ли сте се драги ми приятели защо ни заговарят, свалят, търсят .... след като знаят, че ще срутим небето отгоре им ..... защото всяка една жена иска именно това ...., най-доброто ....., лошото е приятели, че често ще се чувствате неоценени.... Наричат ни Феникси, знаете ли защо .... ние именно ние умеем да преодоляваме и немислимата болка .... и не не сме мазохисти ..... просто, както вече сами знаете трудностите са като десерт за нас, там където други се провалят, именно там ние сме най - добри и винаги ще е така .... Вижте този сайт правен от жени как изглеждаме в техните очи ^_- ....
http://woman.hotnews.bg/n/muzhete-i-lyubovta-spored-zodiyata--skorpion.4541.html

Анонимен каза...

Всичко е АБСОЛЮТНО точно! Отлична оценка на автора, да, такива сме скорпионите и сме най-готините!!!

Анонимен каза...

супер много правилно ние скорпионите сме най- готината зодия

Анонимен каза...

vsi4ko koeto e napisano e vqrn0o ;]

Анонимен каза...

Напълно вярно е. Ние скорпионите сме си такива. Най-готините

Анонимен каза...

super veren horoskop

Анонимен каза...

Абе скорпионите са наи готините

Анонимен каза...

tochno si e vsichkoooooooooo ;]]]]

Анонимен каза...

аз съм скорпион
и това което пишат си е вярно такива сме

Анонимен каза...

ako ne bqh skorpion nqma6e da povqrvam 4e ima takiva hora :P

Анонимен каза...

да съгласна съм

Анонимен каза...

Здравейте мили Скорпиони! Ухажвам един Скорпион от 9 месеца. Аз съм жена и се чувствам обичана от него, но прекалената страст ни пречи. Той е по-малък от мен с 11 години. Не искам да подминавам любовта. Ние не сме в едно и също положение, нали се досещате! Моля, дайте ми съвет! Предпочитам от Скорпиони. Чао.

Анонимен каза...

Ако съдя по себе си, бих казала, че на мен лично не би ми пречила разликата във възрастта и положението, както се изразяваш. Щом ви е хубаво заедно, какво ви спира? Живейте си живота заради самите вас, а не заради хорското мнение.

Анонимен каза...

Браво мн хубав хороскоп!Аз съм скорпион и всичко което пише тук е вярно. Мн добра приятелка съм ама ако някой си позволи своеволието да ми причини нещо ще направя всичко възможно за да му го върна тъпкано!!!

Анонимен каза...

Аз съм скорпион.Роден на 13 вторник(ако тва говори нещо на някого)изучавам се от известно време.опитвам да се променям.всъщност времето в което се изучавам е известно само на мене.неискам да съм скорпион(ма то не пита)Родителите искам да са живи и здрави(зависим)да им угаждам.маниполация от тяхна страна- възможна.отмъщение:нямам време за това.приятели-ебал съм ги.Искам да попитам домакинята къв ми е проблема?

Анонимен каза...

ти незнаеш кво е да си скорпион ма мърло(авторката)

Анонимен каза...

Syper qk horoskop maina.Evala na avtora,koito go e pisal.Tova e nai-verniq horoskop,koito sum chela nqkoga.Moite yvajeniq kum avtora.Skorpionut e nai-qkata zodiq ot vsichki zodiakalni znaci.yaehhhhhhhhh!!!!!Davaite skorpioni.:):):)

Анонимен каза...

Мога да кажа, че жена скорпион - мъж рак (аз) е доста добра комбинация. Определено съм фен на скорпионките - много общи черти, пасваме си идеалнУ! : )

Анонимен каза...

moq skorpion e ot tezi144 mislq

Анонимен каза...

Признавам за вярно написаното за скорпионките.Супер са!!!
Рибката

Анонимен каза...

А какво мислите за комбинацията Скорпион(аз) и Козирог...това е единствената жена която ме е докарвала до лудост,сигурно има и още от наще влюбени в "Козичката"

Анонимен каза...

Мен ме радва как всички казват ,че Девата е екстра със Скорпиона,само че се чудя как Скорпиона вярва на Девата ,която е доста хитра.Според мен Скорпиончетата не се разбират ммного с Деви щото девата е плитка ,изневерява и лъже винаги .Е те не че рани или късно не си го отнасят от Скорпиона ,ама ми е смешно и СК колко са наивни и вярват на тези лъжци .

Анонимен каза...

vsichko koeto prochetox za zodiata mi e istina az sam gadna cherna skorpionka obicham seksa kogato mi padne otmashtavam darja na sapryga si koito sashto e skorpion no e mnogo razlichen ili sled 29 godini brak oshte ne sam ysetila sashtnosta my na men niakoi pat mi prechi no to e zalojeno vse pak jivota prodaljava I voinata prodaljava

Анонимен каза...

Az su6to sum skrpion4e, i gorenapisanoto e 10000% vqrno za nas, koito me e naranil tupkano my go vru6tam dori i sled godini.Pozdravi na vsi4ki sebepodobni, nikoga pred ni6to ne sum se spirala kolkoto i trydno da e bilo. ;)

Анонимен каза...

ПАЗИ БОЖЕ ОТ САМОВЛЮБЕНИ СЪЩЕСТВА,ОТ КОИТО БЪКА ТУК! НЕ,НЕ СТЕ НИЩО ОСОБЕНО НИТО КАТО ХОРА,НИТО КАТО НИЩО ДРУГО..ОСВЕН КАТО ИНТРИГАНТИ И МАНИПУЛАТОРИ,НО И ТОВА ПРАВИТЕ НАТРАПЧИВО И ГРОЗНО,КАКТО ВСИЧКО ДРУГО,КОЕТО ПРАВИТЕ. НЕ СТЕ И НЯМА ДА НАУЧИТЕ,ЧЕ ЛЮБОВТА Е КРАСОТА,ХАРМОНИЯ И НЕЖНОСТ,КОЕТО НЕ ОЗНАЧАВА ЛИПСА НА СТРАСТ,А ПО-СКОРО НА РАЗРУШИТЕЛНИТЕ ВИ СТРАСТИ , А ТОВА,КОЕТО ВИЕ ДЕМОНСТРИРАТЕ Е БЛЕД ЗАМЕСТИТЕЛ НА ИСТИНСКИТЕ ЧУВСТВА И ОТНОШЕНИЯ. СЪЖАЛЯВАМ ВИ И ВАС И ТЕЗИ,КОИТО СА ИМАЛИ НЕЩАСТИЕТО ДА ИМАТ ОБЩО С ВАС! НЕ ГИ РАЗБИРАТЕ ЛЮБОВТА И ПРИЯТЕЛСТВОТО,АМА НИКАК!

Анонимен каза...

Винаги трябва да има такъв тъпак като този над мен, където ще се прави на ''Знам всичко и всички''... някой скорпион да не те е ядосал и сега да се правиш на ''сърдитко''. Скорпион съм и СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА !!! ПРОБЛЕМ !!!

Публикуване на коментар