Енио Мориконе | Ennio Morricone




музиката му е емоция, въплътена в прекрасни звуци. език, който докосва всеки. училище за сърцето. все думи описващи <абсолютната музика> на сдържания по природа и повече от щедър към публиката си, Енио Мориконе. композитор и диригент, той успява да превърне любовта в музика и да направи света по-богат и по-чувствен с творбите си. музикален гений на нашето време. неповторим и уникален в историята на филмовата музика.

Ennio Morricone | Енио Мориконе идва в България на 10 декември 2013, за да покаже творчеството си и неизчерпаемия си запас от вдъхновение. рамо до рамо до италианския композитор, ще застане Теодосий Спасов, кавалджията с божествен талант.

в Арена Армеец 185 музиканти под диригентството на Маестрото ще възкресят музиката от класиката Добрият, лошият и злият, известна като най-разпознаваемата филмова мелодия в света. както и легендарните Имало едно време в Америка, Недосегаемите и незабравимия Малена. както и криминалният сериал Октопод, новите продукции Джанго без окови и Най-добрата оферта.

билети за събитието се продават в TixGate, Ticketsbg, касите на EasyPay и касата в зала България.


Енио Мориконе | урок по лидерство
Енио Мориконе е роден в Рим през 1928, където живее и до днес. израства в работническа среда и баща музикант. италианската традицията повелява синът да наследи професионално баща си. работата му от този момент нататък е белязана с чувство на достойнство и изпълнен дълг. на 14 години вече свири в нощните клубове. следва тромпет в консерваторията Санта Чечилия. и усетът му към музиката бива забелязан. през 1955 започва да пише филмова музика и до ден днешен неговите ноти държат в напрежение зрителите на 570 филма. в последните десетилетия Мориконе е работил практически с всеки голям филмов режисьор. неговото новаторство и неизчерпаема енергия, получават признание по целия глобус. Златен Лъв и Оскар за цялостно творчество, 5 номинации за Оскар, 3 награди Златен глобус, 1 Грами и 1 награда от Европейския филмов фестивал. 27 златни албума, 7 платинени, 3 златни плочи.



биографичната книга на Енио Мориконе!
красива. луксозна. отвън твърда и плюшена. отвътре изпъстрена с думи и фотографии, водещи до наслада за сетивата. и още 4 музикални диска, събрали 60 спиращи дъха филмови композиции на Енио Мориконе. подарък за душата. подарък за ценителя на красотата и изяществото на музиката. намира се в книжарниците на Сиела, Хеликон ..и други.


Facebook Comments

1 коментарa :

ahmed каза...

Благодаря много е възможно, моля посетете моя скромен блог

شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم

Публикуване на коментар