Пространство за общуване



комуникацията в ежедневието ни често е само един обмен на информация, с който целим да убедим или постигнем нашето, каквото и да е то. един процес, който обслужва личния ни интерес и който често ни води към чувството на недоволство, неудовлетворение и все думи започващи с отрицание.

как да си върнем задоволството от общуването вкъщи и на работното място? как да приложим ненасилствената комуникация ефективно в живота си? как да разбираме и уважаваме онова, което другите преживяват?

Пространство за общуване е отговор на търсенията ни. той е първият форум посветен на общуването, свързването и емпатията между дете и родител, дете и дете, мъж и жена, съпруг и съпруга, колеги и шефове, бизнес партньори. събитието е замислено като симбиоза от лекции и отворен форум, където водещи и публика да обменят опит и идеи.

24 март, Емпатия и емоционална интелигентност в бизнес среда
25 март, Емпатия в семейна и училищна среда

първият ден Пространство за общуване ще се занимае с ефективната бизнес комуникация, как да доставим правилното съобщение на правилните хора в правилния момент, още с ролята на емоциите при преодоляването на конфликти на работното място. гост на деня ще бъде Али Гюлюм, корпоративен обучител и мениджър на групата в LinkedIn: HR лидери Турция. той ще представи пътя на емпатията в бизнеса.

вторият ден Пространство за общуване ще се посвети изцяло на темата за отглеждането и възпитаването на децата с помощта на метода за ненасилствена комуникация. гост на деня ще бъде Д-р. Беате Шмид Белау, обучител и мениджър на Европейски проекти за образование. тя ще говори за срещата между родители и деца като среща на две култури.

и двата дни на форума ще са наситени с интересни срещи и нови подходи. всички бг експерти в областта на общуването ще са там + гостите от Турция и Германия. аз също ще съм там, за да добавя автентичност и емпатия в общуването си със заобикалящия ме свят.

ако и ти искаш да станеш част от първия форум по общуване, регистрирай се на сайта [communication-academy.eu]. ако го направиш до 15 март, можеш да се възползваш от отстъпките за участие.

Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар