коледна радост в пощата.


всяка година по Коледа се опитвам да измисля нещо различно за подарък. то не бяха меденки, фъстъчени сладки, календари и какво ли още не. тази година специалното са коледните картички (ръчна изработка). реших това да е, когато видях поста на Radostina : Quick And Easy Christmas Cards ♥ Как да си направим сами коледна картичка. отне ми време да стигна до някоя книжарница, после до Jumbo. купих си 2 бели картона за по левче всеки. накупих и зелени, и червени панделки за по 50 стотинки. още малко хартия. лепило. и май това беше всичко. след това минаха още няколко дни, докато намеря Коледната си муза. ала захванах ли се, ме обзе онова весело - усмихнато настроение, и докато се усетя 18 картички вече бяха наредени чинно пред мен. всяка различна от другата. всяка наречена за някой. ден по-късно всички те отлетяха по света и у нас, че да зарязват с усмихнато настроение.

и преди съм го казвала (изписвала), че купешките неща са хубавки, но нищо не може да се сравни с енергията, която носи подаръка направен с ръце, сърце и душа. и да, не се иска да си майстор-творец (аз поне не съм), само да си мераклия. с черен маркер да нарисуваш коледно дърво или кутия за подарък, да залепиш една панделка и да нанижеш най-искрените си пожелания в думички. или да си отмъкнеш малко от уплътнението за прозореца и от него да наредиш бяла коледна елха. или да изрежеш ключови думи от поредното лъскаво списание и да ги залепиш в интересна комбинация. дори само едно малко сърчице в долния десен ъгъл говори повече от една купчина думи.




 усмихната Коледа,

Facebook Comments

5 коментарa :

Миа каза...

Натали страхотно е : ) и аз предпочитам и обичам ръчно надписаните и изработени картички и подаръци : )Благодаря ти че допринесе за коледното настроение : )

Radostina // 79ideas.org каза...

Чудесни са станали картичките, Натали! Сигурна съм, че твоите хора ще ги оценят.
Много ме зарадва с този пост. Благодаря :)))
Поздрави,
радостина

Анонимен каза...

Само главните букви не ги видях в това съобщение

keti каза...

Страхотен пост! Най-хубавите неща са простичките неща. Най-мило е нещото, докоснато от любими ръце. Поздравления!

Unknown каза...

Страховни са, ни линка за модела не работи за съжаление......

Публикуване на коментар