.


jenite.net+svejo.netизпрати на приятелабонирай се за бюлетинание сме във facebook. ти къде си?twitter

още не съм разопаковала багажа от последното си далечно пътуване и вече съм зарината от новини. коя от коя по-добра. сред тях е и тази. в края на този месец (октомври) ще се случи първият фестивал за личностно развитие = Открий себе си! дните са 29.30 и 31. мястото: музеят Земята и хората в София.

не знам за теб, но от както на книжния пазар започнаха да никнат книжките за себепознание, щастие и пълноценен живот, от тогава съм им читател. минаха години дойде ред и на семинарите. обученията, терапията. въпреки, че се движа в среда от хора, интересуващи се от същото, понякога успявам да пропусна поредното интересно събитие. изкефих се, като разбрах, че има хора, които са се нагърбили с тежката задача да съберат всичко по темата под един покрив. евала на организаторите! от тях научих, че фестивалът условно ще бъде разделен на две части. изложбена и интерактивна. иначе речено. изложбената част дава възможност да се срещнеш с хората, проповядващи как да се развием като личности, на техните щандове. да поговориш. вземеш брошурка. проучиш дати, цени.

другата част на мен ми е особено интересна = лекциите. дочух, че ще има human design, уроци по цветове и дрехи, известни като цветови и имиджов анализ. още фамилни констелации. ритмология. заснемане на аурата и диагностиране по нея, или аура камера (това ще да е много готино). ненасилствена комуникация и разбира се, нещо от Луиз Хей. програмата ще е официално готова до някой и друг ден и публикувана във facebook и на сайта на фестивала.


развитието е едно от най-важните неща за човека. пътят, независимо дали в личен, семеен или професионален план винаги има една главна отправна точка, това е вглеждането в себе си.


всичко започва оттам, от мен. за това мисля да грабна моето отворено съзнание + още поне 2 приятелки и да се насладя на пре-откриващ уикенд в края на октомври. ще се видим там!


Facebook Comments

1 коментарa :

bojiev каза...

..жалко че е само в София..

Публикуване на коментар