декор в бяло. идея на заем.


лято е. и вече никой не изказва подозрения относно този факт. и освен всичко е времето, когато съседите отляво бръмчат. дрънчат. тези отсреща се санират. стълбището заприличва на строителна площадка.

един сезон в годината, когато слънцето е най-високо и ни топли най-силно. тогава се отдаваме на шев и кройка в нашите малки къщурки.

по план, и аз тази година ще съм на същата като съседската вълна. но преди това, от мен се иска да нарисувам бъдещия декор и да го пратя на моите майстори за мнение, и ценообразуване. и тук е моментът, където мързела ме налегна здраво. и отлагането ме връхлетя. вече втора, а може би трета седмица се ослушвам и не предприемам никакво действие.

докато не се намесиха мои приятели-строители от Лондон (builders London). и не ме замериха с един куп страхотни снимки на малък, изключително бял апартамент. които съвсем леко прилича на моя и на моята идея за него. много бяло. много светло. много семпло. и много книги. а също и възглавници. апартаментът от снимките е 61 квадрата. а мястото някъде из Швеция. красота и простота. вдъхнових се от раз. току виж съм спестила и на теб времето за мислене по новия декор. а дано.










снимков материал : freshome.com



Facebook Comments

5 коментарa :

Анонимен каза...

МНого приятно :)

Анонимен каза...

Всичко е бяло и лесно, само как да го направя на мансарда? Не знам как да си срежа покрива така.:-)

Dimana каза...

Приказно е, Нати! Чисто и ефирно, напомня ми за теб!

Анонимен каза...

бялото наистина внася чувството за перфектна чистота; страхотно е

Анонимен каза...

прекрасен е:):), уютен, топъл и чист....домът:)

Публикуване на коментар